Yiii-hah-hahahha!!

Såååå roligt!! :) Ridläraren Carola var snäll och gav mig en filbunke att rida idag.
Det var galet kul att sitta upp i sadeln igen med jessus vad man har tappat greppet!
Man kände sig som ett enda fladder i sadeln. Precis som jag misstänkte så for armar och ben fäktandes... Hihi.
Men jag höll mig kvar och hängde med iaf.. :)
Lika graciös och snygg som en frysbox men det kommer förhoppningsvis snart...
Hoppas hoppas.. Ja vill inte ha såhär kass balans så särskillt länge!
Så otroligt frustrerande när jag vet hur man gör och hur jag vill röra mig men kroppen lyder inte!

Jag och Patrik ligger utslagna i soffan. Har haft Keisu på kaffebesök.
Nu ligger vi och ser Desperate... Längtar efter sängen men framförallt till nästa ridlektion som är om två veckor. Naturligtvis börjar vi med en påskvecka då det inte blir nått. Fan. Jag vill ha lektion dagligen! :)

Never mind...

.... Found it! :)

Mobilen borta!

Jag har förlagt min mobil och hittar den inte!
Dessutom är hemtelen ännu ur funktion så jag kan inte ringa till mobilen.
Hur som helst är mobilen ändå på ljudlös så jag skulle ändå inte höre den.
Jaa, kanske att jag skulle höra vibratot. Hm.

Så du som läser... Om jag inte skrivit nått inlägg om att jag hittat mobilen så kanske du kan ringa till den!?

Stallet i em...

Jo Sara... Jag är gaalet nervös. Jag känner på mig hur detta kommer gå. Vi kommer dit hispiga och nervösa. Skrämmer upp den stackars hästen vi ska rida. Sitter upp i sadeln utan nån som helst kroppskontroll. Med fötter, armar och överkropp flaxandes och fäktandes. Hästen kommer inte förstå ett skvatt av vad som pågår och känner bara hur stel och otymplig man är på ryggen och bestämmer sig helt sonika att släppa av oss. Vilken inte blir särskillt svår. Ett steg åt sidan och vi har trillat av på andra sidan.....


Så kommer det bli.. I can feel it!
Hehe! Ja jag återkommer ikväll med rapport från stallet.

Frökens natt

Haha I gårkväll när jag smög in i sovrummet för att se slutet på CSI så såg jag att damen stod på allafyra i krypposition och lutade ena sidan mot spjälorna på sängen. Utan täcket sov hon i krypställning! Hahah!
Patrik hade gått in tidigare och skulle bädda om damen men hon har väl varit ganska så omstädig så Patrik hade somnat själv! Hihi! :)
Jag satte lite täcke på damen bara och lät henne stå kvar på alla fyra. :)
Strax efter tio vaknade damen igen och satte igång med  action. Hon försökte krypa iväg, hon snurrade, tvillade, korvade, ålade ja, hon kunde för allt i världen inte ligga still. Hon lade sig på ena sidan, låg och sög på nappen och skulle precis till och somna när hon kastar sig runt tll andra sidan. Emellanåt såg hon lite TV tills hon höll på och somna.. Men då kastar hon sig runt igen. Tog väl en timma innan hon somnade om. Sen har hon gnällt och gnytt i sömnen i natt och varit på väg att vakna hela tiden....
Vette fasen vad det varit med henne inatt.

Men hörrni! Idag ska jag å RIDA!! :) Tjihoo! :)
Ska köra upp barnvagnen och Elise till Malmberget. Ritva ska promenera till Gällivare så Elise får henka på prommen så jag kommer iväg till stallet lite tidigare.
Jag är nervös med oooo så kul!

Fullt upp men nu CSI LV

Gjort köttbullar, ätit middag, diskat, busat med gumman, haft nedvarvning och familjemys på lekmattan, gett pigan välling, läst godnattsaga, bäddat om tösen tusen gånger, vikt tvätt och hängt upp ny tvätt............................................
Så jag hann inte med duschen innan CSI som börjar nu!
Så i reklamen blire dusch för mig och äntligen krypa ner i sängen.
Är sååå slut. Härligt slut är jag.
Pssst! Imorgon gäller det! :)

G'natt alla!

BLOGG

Vad är en blogg?
Enligt Fredrik Wackå är en blogg detta....

"Grundläggande definition
En 'blogg' - förkortning av webblogg - publiceras på webben, vanligen fristående men allt oftare också som en del av traditionella webbplatser.
Bloggen reflekterar skribentens (eller skribenternas) intressen, tankar och åsikter.
Den karakteriseras av löpande uppdateringar, en informell/personlig ton och av samspelet med andra bloggar/webbplatser.
På svenska har ord som 'journal', 'webbkrönika' och 'loggbok' använts för att beskriva fenomenet.

För att förstå bloggar som ett professionellt kommunikationsverktyg, måste vi förstå bloggens natur. Du kan hitta hur många förklaringar och definitioner du vill. Som jag ser det, är dessa bloggens relevanta kännetecken.

Personligheten
Bloggar är inte objektiva. De ger dig åsikter, och du vet det. På ett sätt är de som att läsa ett brev från någon. Efter ett tag känner du människans värderingar och intressen, och du kan inte ta bort personen (personligheten). Det skulle göra både skrivande och läsning meningslöst - eller i varje fall förändra det till något annat än bloggande. Människor skriver bloggar. Inte informationsavdelningen, även om människor som arbetar där kan göra det.

Rösten
Nära kopplat till ovanstående har de flesta bloggar en egen röst. En författares röst. Det finns inga mallar att använda. En bloggare måste våga vara en person i stället för en befattningshavare och rösten lär göra sig hörd. Sannolikt är det en vardaglig röst: naturlig, direkt och informell, kanske till och med rolig eller irriterande.
Bloggande ska inte jämföras med journalistik men det finns tydliga likheter mellan Personlighet/Röst och riktigt läsvärda krönikörer i tidningar.

Länkarna
Bloggande har kallats "Länkandets konst" och länkar är en viktig del av bloggar. Som läsare vill vi ha det. När webben växer i absurd takt har vi inte en chans att hinna med. Bloggarna hjälper oss med det, ofta inom väldigt små nischer.
Men det är inte bara länkar. Länklistor har ju människor skapat sedan webbens begynnelse. I en blogg får vi länkarna med i vart fall ett visst mått av sammanhang.

Samtalet
Du är inte ensam där ute. Det finns alltid andra bloggar som delar ditt intresse. Du blir en del av samtalet genom att länka till dem, uttrycka dina åsikter och publicera relaterad information eller tankar. Om du gör det bra - om du är intressant - kommer de att länka till dig och ett slags samtal har startat.
Det är naturligtvis inte alls nödvändigt att kasta sig in i detta, men många bloggare skulle hävda att samtalet, konversationen, är en viktig del.

Frekvensen
Bloggar är snabba, nästan omedelbara. De är som bäst när du får känslan att bloggaren publicerar så fort det finns något vettigt att säga. Därför är det oftast inte tillräckligt med ett nytt inlägg (en ny post) en gång i månaden. En gång i veckan kan också vara för lite. Du kan visserligen få läsare, men du lär inte ta plats som en röst de ser fram emot, som de lyssnar till.

Flödet
Det här är tekniskt och en blogg kan defineras bara av punkterna ovan. Men de allra flesta bloggar publiceras både på webbplatser och som så kallade flöden. Du hittar mer om detta under "Läsa Bloggar?".

Så långt bloggar i allmänhet. Vad är då en företagsblogg eller organisationsblogg. Det är, helt enkelt, en blogg som publiceras av eller med stöd av en organisation som ett sätt att uppnå organisationens mål.

Vissa skulle säga att det motsäger bloggens ursprung - den oberoende rösten som ger oss sina synpunkter i ett samtal med andra oberoende röster. Kanske stämmer det. Huruvida det är bra eller dåligt måste du själv avgöra."


På Wikipedia läste jag att 190.000 bloggar startas varje dag.
Blogg är ett väldigt vanligt förekommande fenomen.
Många olika slags bloggar finns. Oftast är dom ganska personliga.
När jag googlar "Bloggar om barn" får jag 9 360 000 träffar. Då är nog väldigt många träffar skräp bara  så vi delar detta på tre, kvar har vi 3 120 000 träffar. En av dom 3 120 000 är jag och min blogg.
70-, 80- och 90-talisterna har nästan alla vuxit upp med datorer och dokusåpor. Dokusåporna OUTADE det vanliga livet.
(visst! vissa ovanliga personligheter finns ju i såporna som bara vill sticka ut och vara annorlunda.)
Att blogga är hyffsat nytt. Att skriva om sitt liv och sin vardag hör till vanligheterna numer.
Förr gjorde man inte detta.
Jag ser det såhär; Dom som läser mig blogg känner mig och min familj. Vi är helt normala vanliga människor med vardagligt liv. Om du känner mig och är och läser bloggen så är det ju bara kul att du får en liten uppdatering om vad som händer runt i kring! Om du där emot inte känner mig och är och läser. Så läser du om någon person någonstans i Sverige som diskar, tjorvar, busar, goar, grälar, bakar, städar, byter blöjor och bara liksom lever sitt liv. Om du är någon jag inte känner som har problem med mig så klickar du dig mest troligt vidare till en annan blogg. Fine with me! :)
Om du kanske är en snokare som vill läsa saker om min familj och gotta dig i att exempelvis Elise spottade slottspure i ansiktet på mig, Så varsågod! Det bjuder ja på, snoka vidare! :)

Sen lämnar jag det bara så.
Om denna bloggen inte roar dig så googla fram en mer spännande blogg....

Tack tack *Bugar och bockar*


Konstig dator!

Men så jäkla skumt nyss...
Grejjade på FB och skulle skriva et meddelande till Sara då datorn knasar till de och kan inte skriva vissa bokstäver!
ÅÄÖ och R funkade inte! Blev bara en massa symboler!

Huuuu... Spookey! Nått skumt är i göringen! Måste nog skicka alla foton på framkallning som ligger på datorn så dom inte försvinner! :)

Aaah! Glömde bort...

Att öppen lek har stängt den här veckan! Typiskt!
Hade fått ett meddelande av Sandra och Max men det har inte jag sett i tid! :)

Promenerade till ÖL och när jag närmar mig så ser jag att det inte står en enda bil eller barnvagn parkerad.

Det var då jag kom på att jag hört nånting om nån vecka då det skulle vara stängt.

Typiskt!

Så vi promenerade upp till Helene ist och drack en kopp kaffe och provade Sophies skor. Om jag kan ta dom till stallet imorgon... Jo, ett par kunde jag ha men dom blir nog för klumpiga i stigbyglarna så vi får se hur fasen detta kommer gå.

Jaja, det är ju bara för en dag. Snart kommer ju mina stövlar. Hoppas jag kan ha dom då.
Sophie hade ett par kängor i 38 som jag provade och dom var för små!!! What??!
Mina fötter har blivit större sen jag fick Elise. Konstigt.

När vi gick från Helene så somnade Elise i vagnen, gick lite omvägar för att hon skulle få sova... Passade på att kila in på banken och sätta in lite pengar. Pratade med Sara och hörde att hon och Therese med co. skulle på Åhults.. Ah! Jag hakade på och ringde även Rebecka.
Så vi var en hel skock fikare i slutändan! :) (Hehe...Ändan.)
Även Elise fick en kompis. Hanna kom med lilla Lova. Sötungen där som fyller ett år på onsdag! :)

 

 

 


Öppen Lek

Elise vaknade prick klockan sju idag. Skönt att hon sovit till sju iaf! :)
Idag ska vi ta och kila på öppen lek. Det är så roligt å se Elise med andra Kids! Hon blir så glad...
Hoppas bara att hon snart förstår att man ska ta försiktigt på dom. Hihi! Hon sätter en hand på kinden på dom åsså kramar hon i hop handen.... Ajjj....
Nä jag tror att jag ska ta och klä på mig lite grand och läsa lite bloggar! :)


AHA upplevelse under baket...

Jaha, jag har bakat för ovanlighetens skull. Bakat andra varvet Moccarutor och Kolakakor.
Jag har gort två fantastiska upptäckter.

1. Jag har byggt en egen matberedare.

Hihi! Klämde bara fast vispen och bunken med prylar! :) Så fick jag händerna fria! :)

2. Andra upptäckten var inte en positiv upptäckt. Efter att ha bakat Kolakakorna för andra gången så insåg jag som den ovana bakerska jag är att jag misslyckats med förra satsen! Hahah! Fatta att jag inte insett att jag misslyckats med dom förra kakorna! :)
Här ser ni skillnaden. Den till vänster är naturligtvis den gamla misslyckade. Den till höger är dom nya! :)

(Du kan klicka på bilderna så blir dom stor! :))Jag och Elise satt/låg och fotade oss häromdagen...KOLLA VILKEN HY JAG SER UT ATT HA!!!! WOW!!! :) Jag ska börja promenera omkring lite överexponerad jämt så ser jag ut såhär! :) Var tvungen att lägga upp den här bilden eftersom min hy ser flawless ut! Hehe!

Kolla här nere! När jag och Elise busade på golvet så tog hon ett fast grepp om mitt huvud och vred det bak och gav mig en blöt puss på kinden! ♥♥♥

Blev galet suddig eftersom det gällde att FORT få bilden tagen! :)

Goooo morrooon!

Haha! Ja jag är glad. Surheten sitter inte i.
Morgonen började dock kaotiskt. Patrik hade lite mycket att göra med alla olika tider igårkväll.
Han har haft lite svårt att kliva upp dom senaste mornarna så han kom på att han ska ställa väckning lite senare så han inte snoozar så länge. När han skulle ställa väckningen så påminde jag honom om sommartiden.
Men då kom han på att det är jobbigt att ändra tiden på klockan så han skulle ställa larmet på fyra istället.
Varfpå jag påpekade att det kanske inte är det bästa att göra. Då kommer han titta på klockan i nattmössan och undra varför i hela hel.... han ställt väckarklockan på fyra!?!
När vi låg i sängen kunde jag riktigt känna hur han klurade på alarmet.
Så säger han..
"Men hur skulle klockan vara nu? Vad är den?"
Jag sa att klockan var nio men om han ställt om klockan färdigt så var den tio.
Nä, då hade han ställt klockan bakåt istället för frammåt!
Sen har han ändå lyckats ställa alarmet fel. Imorse klev han upp och gick på toaletten så ringer han jobbarkompis till min telefon och frågade om Patrik sov.
"Nädå, han är på väg..." Halvljög jag.

 


Haha! Jag veeeeet preciiiis hur kollrigt det har blivit i hans huvud igår. Jag har själv kollrat bort mig sjäv sjuttio gånger i sånt där "jobbigt" tänkande... När tankarna bara börjar då i cirklar och då blir det som i visknings leken. Lite i taget blir fel i tanke banorna. Jag säger som Sara sa häromdagen "Oj jag fick ett Feltänk." 
Gudars jag är glad att det inte var jag om skulle ställa nå väckarklockar! Haha! Jag hade inte fått ett enda rätt! :) När man ska ställa om klockan ska man bara ställa fram den en timma och sen inte klura på det mer. Hojj!

Nu krälar pigan omkring här. Idag är hon Indiana Jones! :) Äventyraren. :)
Funderar på att göra en hinderbana åt henne... Läste om nått sånt i Pampersbladet! :)


Nä fy fasen

Jag är så sur så jag går och lägger mig.
Lagade mat i två timmar och det smakade skit så jag kunde inte äta.
Patrik blir sur för att jag är sur.
Konstigt att jag blir kinkig när jag bakat, städat, promenerat, handlat och lagat skit mat i två timmar och allt jag ätit är en burk tonfisk och en halv mockaruta.
Dessutom frågade jag Patri om vi skulle ha nå folk över ikväll för Earth Hour.
Vi pratade lite om vem vi skulle ringa hit.
Jag upptäckte at vi hade slut värmeljus så jag slängde gumman i säng och kilade ner på affären och handlade.
Kommer hem och Patrik har gått och sova.

Ja. Jag är förbannad och jävligt sur.
Ska gå och sova nu... Ja det är ju toppen.
Sova sur. Då lär jag ju vakna sur.

Tror ni Elise drack vällingen ikväll?
Nä. Fick göra havregrynsgröt och mata henne.UP YOUR'S VÄRLDEN!!

Härlig dag

Jamenvisst den här dagen blev ju helt bra! :)
Kände i morse lite osug för den här dagen särskillt när Patrik väckte Elise även idag.
Låg under täcket och morrade för mig själv.
Försökte visa hur sur jag var genom att vända mig om sådär häftigt i sängen ni vet, och drog en halv-smyg-suck (som man vet ändå både syns och hörs från under täcket) och surade.
Av sådant surande brukar ju den andra parten också bli sur (av naturliga skäl).
Men inte Patrik. Huh?! (Vi satt och skojjade igår kväll om förra morgonen och kom överrens om att jag ska låtsas sova på mornarna för han har varit på så dpligt humör.)
Nä Patrik styker på mig (eller ja täcket) och frågar muntert om han ska slå på kaffe och gör välling.
Huh?
Jah, inte kan man sura då mer... Klev upp och gjorde kaffet och han kramas med Patte Ponken innan han for.

Elise har kissat på toa fyra gånger idag! :) Så duktig tjej! :)
Jag har ju inte tänkt ha henne blöjfri eller nått sånt ännu. Men varför inte börja vänja henne lite med toaletten och vad man gör där... Det kan ju inte skada! :)

Vi har varit och promenerat och handlat lite inför middagen. ´Glömde köpa en bok inför Earth Hour. Om Patrik är vaken så behövs ju inte det men jag tror nog att han sover gott klockan 21.30. :)

Har även bakat mockarutor idag. Eller ja, en liten testplåt. Så jag vet att jag kan innan jag bakar resten.
ja, jag lyckades... Ska baka resten imorgon. Ska nog baka dom sista kolakakorna också. Så är det bara tårta kvar sen. :)

Nu nu ska jag ta och vila lite med Pigan..... Tjing!

Framgångar på toaletten

Såå Elise käkade sin frukost gröt (lördag, så det är sen frukost då! ) och efter det gick vi på toa och tvättade munnen i vanlig ordning. Inne på toa märker jag att hennes blöja är torr så jag tar av den och sätter henne på toastolen.
Hon sitter där och dinglar med benen åsså hör jag PLUMS!
Vah?! Jag sprätter till och tittar ner i dasstolen. Jomenvisst! Elise har bajsat på toa!
Hahahaaa!!! Lillungen! :D Hahahahaa!!
Sen skrattade hon så gott och malligt...
Ja fasen va bra! :)

Vann Smuelsson??!?!??!!?!?!!!!!

TJOHOOOOO!!!!!!! SÅ BRAAA!!!!!!!! :D

Jag tyckte Laila var superbra men hpn kunde ju lite sen innan.
Att Samuelsson lärt sig så mycket är ju helt fantastiskt! :) Åååh.... Va glad jag blir. Han är så go verkar det som .
Himla sympatisk.. :) Haha! Jajustja! Jag fällde en tår även när hans danspartner Annika (??) grät och var så lycklig,..
Hihi! :)


Vem vann?

Haha! Jah, jag vet inte ännu vem som vann lets dance.. Så jag ska nog kila in på aftonbladet.
Där är det nog förstaside stoff även om så Sverige skulle ha invarderats av utomjordingar!

(Men jag är gaaanska så säker på att Laila tog hem det! :) Kan erkänna att jag var så pinsam och fällde en tår efter hennes shownummer... Hihi! Fjant!)

Teletubbies och kissa på toaletten

Ja! Elise har nu kissat på toaletten fyra gånger! :) Hihi! Hän är så söt när hon sitter på toastolen...
Hon hr ju kissat på toa hos mormor och hemma en gång också för en månad sen kanske men sen har vi som inte satt henne där mer förrän igår! Efter badet så gick Patrik med henne på toaletten å då kissade hon så duktigt.:)
Imorse när jag skulle byta blöja så var hennes nattblöja torr ännu så vi gick på toaletten på en gång.
Hon satt bara en liten stund så kissade hon! :)
SÅ gullig hon är, helt liten på toastolen! Hihi! :)

Elise är också förtjust i Teletubbies. Till sin mammas förtvivlan. Jag hatar Teletubbies.
Nånå, det kanske hinner ändra sig innan hon blir så pass stor att hon ska ha egna filmer och TVstunder....

Nu ska jag kila vidare på Inter-Nätet (som en gammal gubbe sa en gång) och se om jag har fått nå spännande mail!
Tjingeling!


Eftermiddagen ÄNTLIGEN slut så även skojakten!

Jah herregud vilken eftermiddag! *Torkar svetten ur pannan*
Efter Elises vila så skulle ju jag iväg och köpa skorna på Granngården. Ska precis börja klä på oss när våran nya försynta utländska granne knackar på dörren och lyckas förklara på knagglig svenska att tvättmaskinen i tvättstugan inte går att öppna och hon har sin tvätt i den. Hon behövde hjälp att ringa till Top Bostäder så dom kom och fixade upp luckan. Följde med henne ner till tvätis och provade öppna men icke! Satt som berget!
Ringde till Tops Felanmälan och dom skulle komma och hjälpa henne... Gräjt!

Upp till lägenheten och klä på mig och Elise och ner till bilen för avfärd till Granngården....
"MEN VAD I HELVETE!?!?!" Vrålar jag ute på parkeringen.
BD-Jävla-X har varit och skrapat ochj skottat på parkeringen. Men detta år har dom inte förvarnat med lappar och sagt att vi inte får parkera på gården idag.. Så dom hade skottat så fint runt min bil.. Så min bil stod alltså parkerad uppe på en fin liten platå på sådär drygt 25 centimeter.
Svor för mig själv och övervägde vad jag skulle göra.
Skitsamma. Bära eller brista. Jag antog att killarna som skottat kan ju inte vara så förbannat dum i skallen och ploga så att jag inte kommer ner... Trodde dumdristigt nog att killarna vetat vad dom gjort.
Backar, och naturligtvis så hängs bilen upp.
Försökte komma lös och ringa Patrik som naturligtvis inte hade telefonen på sig. Förbannad som fan ringer jag Tops felanmälan igen.
"Hej. Catja här. Jag ringde angående en tvätmaskin nyss. Men nu har jag en annan felanmälan. Min BIL HÄNGER hr på parkeringen!"
Tanten tyckte först att det inte var hennes problem. Men efter att jag förklarat vad som hänt så ringde hon Securitas som skulle komma och hjälpa mig... Men dom hann inte fram. Fick hjälp av två starka grabbar som gick föbi! :) Tackar tackar!

In i bilen, (börjar bli stressad för Elise matdags närmar sig) till Granngården.
Provar skorna och naturligtvis så är dom lite för spetsiga fram så min CP-tå tar skada. Jaha. Det gick ju inte.
Nu började jag hålla galet mycket på tummarna för min budgivning på tradera.....

Pratade med Ritva i telefon och hon hade nå skor. Dit och prova dom men inte. JÄVLA FÖTTER!!!
Stressad som fasen hem och mata Elise....

Ritva och Ingemar kom och drack kaffe och blev kvar tills Patrik kom från jobbet och vi tryckte Pizza allihop...

Elise bad närmade sig samtidigt som mudgivningen närmade sig sitt slut. Idag var jag inte lika blåögd som igår. När det var sex minuter kvar började buden hagla in och jag kastade Elise i Patriks famn. Satt och svettades och budade halv ihjäl mig under dom sista minuterna... Pulsen var bra hög innan allt var klart och jag faktiskt vunnit budgivningen.
Herregud vilken pärs det där är! :) Spännande rent av! :)

Men nu är ja ägare av ett par ridstövlar. Finally. Jakten över.
Hade ju hellst haft ett par kängor men jaja.... Struntsamma!
Dessa skor hinner j dock inte fram till mig till på tisdag. Men som tur var hade Sophie ett par kängor till mig till på tisdag! Tack gumman! (Fast du är du knappast här å läser! Btw, förlåt för att jag knäckte ditt revben!) ;)

Nu sitter jag här och ser Lets Dance finalen. Helt färdig är jag och med en galen huvudvärk smyger sig på mig.....
Ska ta och borsta tänderna med min härliga tandborste och lägga mig i sängen med min härlige Patrik och se TV. Han var på betydligt mycket bättre humör när han kom hem.
Han var dessutom mycket nöjd med skjortorna!

Nä hörrö... Nattinuffsan!

Hon den blonda på Dressman och skojakten fortsätter...

...Är världens gulligaste!! :)
Var in där och köpte två skjortor och en tröja till Patrik och hon var supergullig. Elise blev stormförtjust i henne också och skrattade så fort hon såg henne.
Efter Dressman gick vi på Lindex och köpte en farfars-skjorta till mig och när jag står i kön så kommer hon och ställer sig bakom mig. Vi stod och pratade när hon plockar fram sina 30% rabatt lappar från Lindex varpå jag utbrister
"Men justja, jag har ju sånna hemma.. Tusan att jag glömde dom!"
Vad gör hon då??! Jo hon ger mig sin 30& på ett Damplagg! (Hon köpte själv kosmetik)
Fatta så söööt! :)

Jah, hon var himla gullig!
Till skillnad mot min dotter. Som (förutom vid kontakt med den rara blonda) skrikigt oavbrutet på stan. Hon har varit så sur och bara gnällt och gnällt så fort jag inte haft henne i famnen. Aaargh!

Var in på Granngården och skulle kolla skor.. Ett par fina Mountain Horse dojjor såg jag men jag har inte tänkt köpa dojjor för 800 innan jag ens bestämt mig för om detta kommer bli varaktigt. Elise kanske är allergisk å då kan jag ju knappast fortsätta! Men så promenerade vi till Sara och hon hade varit där och hittat jophurs för 200! Hah! Så jag ska tillbaka när Elise vaknat från vilan och köpa dom! :)
+Att jag hittat stövlar på Tradera! :) Ska hålla lite bättre koll på budgivningen idag! :)

Jag längtar till tisdag och det pirrar lite i magen. :)

Som småbarnsmamma...

... Så är man påväg på stan klockan kvart över sju! Haha! :)
Tror inte att det hade varit så mycket action där vid den tiden. Hihi!

När Elise vaknar så ska jag gå till Granngården.

*Sitter färdig och trummar men händerna i knät*

Go morron

Har fjäskat med lill damen här i morse.
Orkar inte ha henne lika sur som igår... Hojj!
Hon fortsatte med sitt Monstrande hela kvällen. Vägrade kvällsvällingen och bara låtsas grinade och surade hela kvällen. :) Igårkväll ställde hon sig på knä mot Tvbänken! :) Har en känsla av att hon ställer sig idag redan.

Jo jag har haft ena riktiga surisar här hemma. Elise var bråkig igår och Patrik hade väl det värsta morgonhumöret någonsin i morse. Påå riktigt dåligt humör var han.. Ändå är det jag som borde varit sur för han väckte Elise.
Ibland får man lust att slå nått hårt i skallen på dom små älskingarna. Morr.....


Den här surisen ser lika sur ut som min familj... Och ser lika sur ut som jag blir när dom surar! :)

Idag går dagen ut på att hitta
-Skor till stallet.
-Skjorta/tröja till Patrik
-Tunika till mig.

Nu är mina ägg klara ute i köket... Tjing

Skor till mig??

Blev överbjuden i sista sekund och hann inte med ett nytt bud.... :(
Kängor till mig??
Storlek 38?
Hör av dig........

Vilket klipp!

Hah! Värsta klippet gjorde jag på Tradera! :)
Insåg att jag inte har några som hellst skor att ha i stallet sen...
Hörde med Lena Eggby men hennes alla skor hade brunnit i stallet... Hemskt de där... :(
Men då kom jag på att jag skulle kolla Tradera.
Hah! Ett par svarta Graninge kängor för den nätta lilla summan 185 kronor!

Graninge kängor storlek 38


Har precis avnjutit en middag bestående av en riven morot, tre sparris pinnar, lite broccoli och firre-pinnar. :)

Har ju slackat med GI.t men jag tänkte börja skärpa mig igen! :)

Visserligen är ju inte fiskpinnarna direkt idealiskt men det struntar jag i... För dom är galet goda! :)


UPPDATERING
Blev av med dom förbannade skorna......... :( Nån jävil budade över mig sista minuten. ARG.


På Tisdag...

...Börjar jag på Ridskola!!! :D

Hahahahaaa!! Åååh va kul!:)
(Råkade skriva Åååh va kuk! Två gånger efter varann.... Haha! Klant.)

Hörde av Ålle när jag pratade med henne att Sophie blivit sugen också. Jess! Jag jobbade ju lite på henne så hon också skulle haka på... Lyckades inte helt. Men nu kanske så! :)

Ska kolla med Ritva och Ingemar om dom vill vara barnvakt varannan Tisdag en timma.... Patrik slutar ju jobbet klockan sex. Men varannan vecka är han ju ledig....


Bättre nu...

Efter "lunchen" så fick Pigus gå och sova en stund. Hon slocknade ganska direkt.. :)
Efter vilan var hon på lite bättre humör men ändå inte på bra humör.
Måste va nått som spökar men jag vet inte riktigt vad. Kanske tänder eller nått...
Känner mig helt död i skallen... Huh! :)
Hade tänkt kila på stan och kolla efter en tunika och köpa en tröja till Patrik. Men jag ORKAR inte idag.
Ska nog bara vara idag.. Har ju diskat undan The Diskberg igen och dammsugit. Så lite duktig har jag ju varit idag iaf... Å tvättat har jag ju också gjort.... Å ska laga middag.... Åå va duktig jag är. Så. Nu kan jag slöa lite. Fast slöar gör man ju inte heller. Jag hjälper ju till att stimulera och aktivera vårat barn också! :)

Kolla! Här är syrran nu! Snacka om att man hade viljat vara där.... Mmmm...
Sol-jävla-sken

Jo morgonen började så bra men det var innan jag visste att Elise har en monsterdag.
(Innan man nu blir påhoppad så; Ja, jag är lyckligt lottad med en frisk unge som inte haft kolik eller andra "skrik-sjukor" hon är också nästan alltid glad så jag VET att nångåg ska hon ju absolut få grina, kinka och bråka.. Jajaja, men just nu är hon skitjobbig!!)

Hon är såååå jobbig idag!! Gnäller och skriker och surar så fort hon inte får som hon vill. Men det är nu inte det värsta, skriket kan jag stå ut med. Men när hon tjorvar med maten och kastar, spottar, fäktar med armar, gör pruttljud med munnen, spottar ut vattnet och häller ut mat på dom rena kläderna och golven så får jag sammanbrott.
Varenda jävla tugga har jag fått truga i henne. AAARRRGH!!!
Redan innan maten så kände jag mig själv skitig och kände att jag hade verkligen viljat ta en dusch, men kändes samtidigt som vafan är det för idé å duscha? Jag ska ju ändå bara åla omkring på golvet med Elise (golvet som jag får dammsuga en gång i kvarten för vi har det första dammproducerande parketten i världen). 
Men såhär efter lunch med intorkad slottsgryta i hela ansiktet och T-shirten så känner jag mig som den där platsflärpen som du tar upp skräpet från slasken med.
Men det som är mest irriterande är att hon skrattar och fnissar och har såååå roligt....... Aaargh!!


Gooo Morrrooon! :)

Jees, en riktigt fin morgon! :) Solen skiner och Elise surrar på som bara den här.:)
I morse har hon sovit en timma längre än vanligt.. Skönt skulle man ju kunna tro va?
Jo, men då är ju saken den att jag vaknat vanlig tid och legat vaken och undrat när hon ska vakna.. :) Typiskt!

Idag ska vi ut i solen på promenad.. Skönt. :)

Halv tre ska jag ringa stallet... Blir nog provridning på tisdag! :) Tjihooo! :D
Fasen va kul.. 
Ju mer jag funderade på ridningen igår desto klarare blev jag på att jag nog kommer börja. :) Guuu va roligt!
Tänkte från början att jag inte har tänkt  lägga ner så mycket pengar på det, men vet du! Jag SKITER i vad det kostar.
Patrik är så glad och stöttande också. Han satt och funderade igår och säger
"Jaaah, det blir nånting du gör helt för dig själv. Du har inte gjort nått för dig själv på jääättelänge ju!"
Jo fasen va kul.... Längtar! :)

Patrik har ju gått på jobbvecka nu igen. Saknar honom här hemma idag.
Men men kommer ju ikväll...

Nu ska jag ta min kaffekopp å se nyheterna på tio minuter....

Nu blev det kväller...

Jepp! Nu har gumman nattats och TVn väntar på mig.
Ska kolla rent hus och sedan Greys... Finally..
Skulle ha ringt Nina och sett Greys hos henne men jag har inte ORKAT..
Typiskt! :( Ska försöka få iväg röven i veckan. Vill gärna se Eddie in action också! :)

Glöm inte Greys Anatomy nu ikväll!

Patrik ojjar sig

Jag och Sara är sugna på att börja på ridskola! :P :D
Eller Sara börjar imorgon och jag är sugen på att haka på! :)
Man är ju självlärd så man hade kunnat lära sig en massa nytt! :)
När man lärde sig så var det ju bara upp i sadeln, sitt inte som en hösäck och se till att inte ramla av! :)
Så det finns nog en massa man hade behövt lära sig.. Ska ringa stallet å kolla...
Haha! Patrik  tycker att det är roligt att jag börjar med nått eget men han gillar inte att det blev just hästar..
"Åh neeeej! Hästfolk är ju det värsta folket som finns.... Du får INTE bli som dom!"


Idag blev såhär

Jaah morgonen blev gos med Pigan och Patrik hela förmiddagen.
Myspys hade vi och jag passade på att gå runt med våran vrålande snabeldrake och skurade sedan av golven också..
Efter det bar det av på promenad i finvädret med Tant Sara. Som förövrigt blivit Elises stora favorit.
Hon är helt såld på Sara.. Hänger och klänger  på henne, och om Sara inte är i närheten så kryper Elise runt och söker efter henne och ropar; "Öööh, ööh!"

Efter promenaden så gick vi in på Arcaden och handlade.. Blev gaaalet sugen på fruktsallad efter att ha tittat in i solen en stund så vi handlade en massa härliga frukter. (Somrigt värre kändes det!)
Promenerade hemmåt och gjorde fläskfilégryta och mos. Mos gjord av POTATIS. :) Inte ofta det händer...
Gott som fasiken blev det. (Elise gillade det också)

Nu nalkas det synkontroll för Patrik klockan halv fem och efter det är det Våffeldags! :)
Ni kommer väl ihåg att det är Våffeldagen idag?! :)
(Vi har hjortronsylt... Na-na-na-na-naa... Hemmajord! ;))


Patrik valde denna bilden.. den såg "mormor aktig" ut.. Dessutom så var det flest våfflor på den här bilden! Hihi! Sötnöten...

Min nya tandborste!

Köpte en y tandborste igår och WOW va bra den var! :)
Aquafresh in between heter den... tror jag! :)
Den är superskön, känns verkligen som att man tandtrådar när man bortsar tänderna! :)
Igår körde jag med lite plackers åsså borstade med den här nya.
Haha! Jag hade ju värsta korsdraget i munnen efteråt! Hihi!
Jag har varit helt missnöjd med mina senaste tandborstar men nu har jag ju hittat den här! :)
Min favvo, för första gången i världshistorien så kommer jag köpa en likadan tandborste två gånger i rad.
Annars så brukar det ju bli olika varje gång..
Men inte nu inte.....

KÖP DEN!En till sak på nyheterna idag...

...Var om en amerikansk forskning som visar att när man äter mycket rött kött så ökar dödligheten.

Resultatet var tydligt: Män som åt rött kött varje dag drabbades av en 22 procent högre risk att dö av cancer och 27 procent högre risk att dö av hjärtsjukdomar, jämfört med de män som knappt åt något rött kött alls.
För kvinnor var siffrorna mer dramatiska: Risken att dö av cancer ökade med 20 procent - och risken för att dö i en hjärtsjukdom fördubblades för de köttätande kvinnorna.

Men jag blir sååå trött!! Vah?
Ja men enligt forskning som utförts på Lasarettsgatans-Institut så visar det att var du är äter så ökar din dödlighet varje dag. Allt är dödligt. Förr eller senare. För mycket rött kött dödar dig, för mycket kolhydrater dödar dig, för mycket vatten dödar dig, för mycket potatis dödar dig. 
Vår forskning visar att även om du äter precis enligt det livsmedelsverket säger så kommer ändå över 50% dö i förtid av diverse åkommor.

Jag orkar inte med mer undersökningar....
Människan lever väl ändå bättre nu än någonsin innan.


Jag måste bara säga min mening...

... Om dessa förbaskade AMF bonusar.
Jag anser väl knappast att problemet är den för stora bonusen som Christer Elmehagen fått.
Snarare är det bonusen som Christer Elmehagen fått.
Dessa förbaskade bonusar... Vem behöver bonusen?? 
Med sina löner som dom plockar ut behövs väl för fasen ingen bonus??!
I Aftonladet läser jag på ena sidan om LO-skandalen och på nästa sida om Fattig-Bloggen  som Jessica Ritzén skriver.
Ritzén som är en reporter på Aftonbladet ska under en månads tid leva på 3680kr (efter att hyra, elräkning, fackavgift, a-kassa och hemförsäkrning är betalt.)
Dessa 3680kr är riksnormen för socialbidragstagarna. Dessa pengar ska man tydligen klara sig. Jaha.
Men en bnous på vad? Vad var det? 64 miljoner?! Behövs det??! Finns det inte bättre ställen att sätta dom pengarna på?
Det är en sån löjligt stor summa så att en enda person ska ha det i bonus är ju bara.. löjligt. Skrattretande.
Ge mig en bonus på 64miljoner så ska ni se när över sextio miljoner skänks bort. (Ja, visst fasen behåller jag några miljoner själv!)
Vet nu hur många pennor barnen får i skolan?
Två. Två pennor.
Sen om det är under en termin eller ett läsår vet jag inte. Men hur som hellst är ju det också löjligt. Skrattretande.
Ja ge mig en bonus på 64 miljoner så kommer iallafall barnen få pennor.
Pennor så dom kan plugga sig lite klokare än dagens LO-styrelsemedlemmmar.

Tack för mejj Hejj.

Ungen dränerar sig själv...

Herreguuud! Vet inte vad det är med Elise.
Hennes blöja brukar vara torr på morgonen när vi vaknar. Hon kissar inte under natten oftast...
Men i natt!!
Jag har fått kliva upp TRE gånger för att byta blöja!! ????
Och det har inte varit lite kiss... Tre tunga fulla blöjor!
Galet.... Vet  inte vad fasen som pågår....

Den där jävla...

... Lulu jämför sig själv med Samantha i Sex and the City och blinkar förföriskt in i kameran..
Jah, behöver jag säga nå mer? Vah? Vah? Vah?
Hostsluthost.

Lulu Carter förgiftar min kväll

Uuuhuhhuhhh.... *Ryser och kalla kårar över min rygg*
Jag gillar inte Lulu Carter.
Men jag säger inte mer än så för sist blev det sån rabalder över mitt inlägg om Lulu so I'll just leave it at that...
Men annars är ju Äntligen Hemma ett toppen program! :)

Var till Kullen och käkade Köttsoppa och jag och Patrik drog en bastu. Guuud så skönt! :)
Elise lekte med farmor medans vi bastade och hon AAASGARVADE när hon släppte dockan på golvet och Ritva plockade upp den igen. Hihi! :) Det var sååå kul! :)

Kom hem och Elise somnade bums när jag lade henne i sängen.. :)
Hann knappt säga klart hennes finska aftonbön... Jepp! :) Du hörde rätt. :) En finsk aftonbön.
Men det är toppen. Bra att ha en sån.. Rutinen i att säga den varje kväll och rytmiken i den skiftar henne genast i Sova-Mode och då är det bara GONATT.

Jag som sagt ser Äntligen hemma. En kopp te och en knäckemacka... :)
Sen ikväll är det Desperate Housewives. Tjohii! :)

Nu ska jag ta och mysa vidare....

hejs!

Ballar av stål

Mohahahahaa!!! :D
Men guuuuu så gaalet kul det är.. Haha!
Jag har lyckats somna mitt under programmet båda gångerna men jag kollade på kanal5.se precis lite grand...
Å HERREGUD va roligt det är... Hahahaaa!! :)
Helt sjukt.... Slänger in ett litet klipp.. Detta var bara så bra! :)


Kolla in det nästa måndag klockan 22.00 :)
Så jäkla kul! :)

PS. Är inte Soneby gaaanska...så najs!? ;)

Bakplåtspapper!

Det har blivit räddningen vid blöjbyten! :)
Elise är som en ål på  skötbordet och kravlar sig runt så blöjbytet tar tre gånger så mycket längre tid än vanligt...
Men nu har jag kommit på det! *Flinar finurligt*
En  bit bakplåtspapper prasslar riktigt gött och Elise har superkul när hon (ligger stilla på rygg) och prasslar och smakar på det.... PERFEKT! :)


Middag: Köttsoppa i Kullen... MUMS!


Pigan sover

Men jag vill iväg på Öppen Lek!!! :) Äntligen är vi friska och kan åka dit.. :)
Ja, idag ska vi faktiskt åka bil dit. För efter ÖL så har jag tänkt åka och storhandla...

Åååh! Nu vaknade hon! Äntligen!
Nu kan vi åka, jag ska bara packa i ordning lite i skötväskan åsså åker vi!
Hoppas vi har en massa kompisar där! :)

skojja bara...

... Nää, benet blev inte alls bättre. Eller jo, för typ tio minuter...
Nu har jag ont igen... :(

Sköööönt med kväll.

Åh äntligen är dagen slut.
Patrik den jäkeln har haft en "Fri" dag idag... Lyckos!
Började med fiskandet, han var borta hela dagen.. Skönt att han kommer ut ch göra nånting.
Jobbveckorna så är det ju jobb heeeela dagen och sen somnar han så fort han kommer hem. Sen ledigveckorna brukar han vara så slut så han vilar dom första dagarna... Så det var bra att han kom ut idag lite. :)
Sen kom han hem och nu drog han och Andreas ut och skulle ranta lite... Jävil! :)

Fan vad jag är nöjd med min dag

-Städat
-Bakat
-Vädrat kläder
-Tvättat kläder
-Cyklat (benet blev bättre)
-...OCh naturligtvis gjort Elise grejjor, Lekt, gosat, matat, bytt och badat....Nu ska jag ta och vika tvätt och kolla CSI!
Skynda dig till soffan, det börjar alldeles strax!

Premiär i kväll!

Äntligen är det dags! :)
Ni missar väl inte
CSI Las Vegas Ikväll!Blev inga Abborrar...

Trist. Men ingen firre. Imorgon kanske.
Vi har tänkt ta oss ut hela konkarongen på isen imorgon (om vädret tillåter)...

Men vettni. Jag tror jag har tappat mitt bloggsug helt och hållet.
Menh! *Står förvirrad och bara stirrar*
Vad ska jag göra nu? Jag måste nog bara sluta... Eller....
Neeee, det kan jag ju inte göra. Jag bloggar ju.. Så jag kan ju inte bara sluta..
Värsta seppisen känner jag redan.. Bara vid tanken på att sluta.

Vet inte vad.. Men jag känner mig bara så oinspirerad...
Det kanske kommer tillbka. Kanske inte.


Bakat som ett tok....

Heeeela dagen har jag bakat.. (Efter att jag städat alltså....)
Hoh! *Torkar pannan*
Jaaa... Helt slut är man nu.  Men ännu är i inte klar för dagen.
Ska iväg och träna senare. Typiskskt att vi har ben idag. Jag som har så ont i vaden. Men nu kan jag faktist stå på benet så lite bättre är det. Nåå, jag kan stå på det om jag rätar ut benet försiktigt! Haha!
Jag har fasen aldrig haft sånhär träningsvärk.. Eller inte i vaden iaf. 

Elise tankar lite mamma här. Som en igel sitter hon fast i benet. :)

Nä jag måste kila iväg och kramas med henne... Hejj!

Patrik fiskar

Hoppas hoppas hoppas han kommer hem med några feta abborrar...
Tänk va gott.... Stekt abborrfilé.... Mmmm....


Har du telefon numret??

Nån Gällka mamma som har telefonnumret till Tina? Till Bad-Tina alltså! Eller Johanna.D kanske....
Elise var ju sjuk sista gången på badet så vi kunde inte anmäla oss till fortsättningskursen!

Har du numret så kanske du kan vara suuuper gullig och meila det till mig!
Catja_koponen@hotmail.com

Pluttinuttan på dig om du kan va sååå gooo! :)

Städnojja... IGEN

Jaah, Patrik ÄR orolig. Jag VAR orolig en sekund, men sen började jag städa och insåg att det behövdes göras! :)
Patrik tror att ag håller på att utveckla nått sorts tvångssyndrom! Haha! :)
Men jag gillar inte när det är skitigt! :) :)
Just nu yr dammet runt i lägenheten för jag är i full gång. Öppnade dom stora fönsterna i tvrummet och kastade ut gardinerna så dom hänge på utsidan istället... Hips vips så är dom dammade utan att jag måste ta av dom från stången och bära ut dom. :)

Nu kom jag på att allt dammar härst(d)ammar från Kotter rum, där jag torkar tvätten.
Så nu bar jag ut torkställningen på balkongen så jag kan damma textiler hela dagen...
Nu ska jag gå lös i Kottes rum med dammsugaren och en ny grej jag upptäckt! :)
Visste ni att det där borst-munstycket till dammsugaren är riktigt praktisk! :)

Nä ni, jag ska ta Kottes rum åsså snabbt torka ur köksskåpen å sen! Sen , ska jag baka lite till! :)

Ah! Justja, sen ska jag ta mig iväg och träna senare också.. Får se hur det går.
Har FORTFARANDE sån träningsvärk i den ena vaden ännu så jag kan inte stå på benet. Jag är så halt som en människa bara kan bli.. Hade jag varit mer halt hade jag varit enbent.

Jahaaa, nu luktar jag bajs.. Hejj hejj!

Imorgon kommer...

,,,det in lite foton på bloggen. Känner mig så O-bloggig av nån anledning.. Kanske våren som gör det.
Man vill som inte sitta inne alls. Vill bara ut i solen,, :)

Ännu en dag till ända.... (enda??) :)

Jaaah. Efter dopet så fick ju pigan mat, jag dammsög och sedan somnade hela familjen och vi sov i två timmar.
Snaaark... Såå skönt. :) Länge sen jag sovit  så gott på dagen. :)

Efter vilan så drog jag ett ryck. Jag och Pigan stack in i köket och bakade Chocolate chip cookies som Anna tipsade om! :)
Mums va goda dom blev! :) Gjorde en dubbel sats och frös in dom. Patrik är och nallar från burkarna hela tiden. Har skällt på honom men han ger sig inte.

Har precis duschat bort kakflottet och nu fortsätter våran Skräckfilms vecka... Ikväll blire:


Läskigt värre! :)

Om inte jag fanns...

...Så hade familjen Lundgren kommit till dopet nakna, hungriga, utan present och utan nån aning om var vi skulle dricka kaffe. :)

Jössös. Morsdag borde vara en gång i veckan.
Jag är helt knäckt. Slut som bara den...
Clint dop var jättefint. Elise sjöng vackert i kyrkan.
Slut som fasen kom vi hem men jag fick fint slå på våran lånade Vrålande Dammsugare. Hihi! Gudars vad den tjuter. Men jag kan lova att man är snabb med dammsugandet.
Nån som råkar ha en dammsugare för mycket... En som fungerar BRA? :)


Men nää.. jag är för trött för att blogga...

Mammor är UNDERSKATTADE!!!

Whattafu**...

JAG HAR JU MISSAT ROBINSON!!!!!!! FAAAN!!!
Det är ju första avsnittet som är viktigast.
No voi perkele!!

The StrangersHuvvaligen! *Ryser*
Jaa, ja började som vanligt i min egen soffa och avslutade under Patriks täcke, under hans ben i hans soffa. Nä usch va jobbigt läskigt! :)
Men den var lite seg på att komma igång. Jag vill gärna ha skräck från första framen till den sista...
Här tog det en halvtimma innan nått hände. Men visserligen hade man då glömt att förvänta sig skräck så det kom som en överraskning! ;)
Men jaaa, en skräckig skräckfilm.

Idag har vi Clints dop.
Ska börja ta och göra mig iordning..
Har börjat tjaja till Patrik för flera veckor sedan..
"Har du koll på dina kläder till dopet? Du vet väl vad du ska ha..."
Till svar har jag bara fått:
"Jajaja........"
Halv sju i morse säger han att han inte vet vad han ska ha. Senast igår frågade jag om kläderna.
Nu vet han inte vad han ska ha. Och vet ni?
Det skiter jag i. Han får gå hur fan han vill.

Nu ska jag och gumman göra oss respektabla.
Tjing!

Skräckfilm även ikväll

Vi har fått blodad (;)) tand här hemma för skräckfilmer! :)
Ikväll blir det en ny! :)  

Jag orkar inte blogga. Är trött som fasen.
Hihi! Men jag måste skriva att Elise kommer bli inredningsarkitekt när hon blir stor. :)
När hon var liten (ja ännu minde än vad hon är nu, heeeelt nyfödd) så var hon ju besatt av gardinstänger och soffor. :)
Och just nu kryper hon omkring med sin favvo leksak i ett fast grepp i ena handen. Hennes måttband. :)
Jag sa just att hon kryper omkring och måttar upp för mattor och skåp. :)

Nä nu ska vi iväg till våran TREDJE kran och hämta filmen. :)


Pimpel planer...

Jaa vi hade planer på å dra ut på isen och pimpla idag. Men jag vet inte hur det blev,Patrik och Andreas for på marknaden och ännu är dom inte tillbaka! haha! :) Patrik har väl shoppat sig så slut så han orkar inte hem.. Hihi! :)

Jaa, men nog hade d varit kul ju. Solen lyser visserligen med sin frånvaro.. Men det har ju slutat blåsa sen igår.
Ska försöka få tag på grabbarna. :)

PUST! Vilken dag igår...

Ja igår var dert mycket på agendan. Upp klockan sex med e-Lisen och sen iväg och träna. Hem och duscha och byta om och iväg till marknaden där vi gick nästan hela dagen.
Kom hem, slut efter all shopping, men det var bara att sätta igång att kocka.
Å herrejössös vad jag åt. Hur myucket som helst! Rullade fram resten av kvällen... :)
Vi gick och lade oss i sängen och skulle se TV, men både jag och Patrik slocknade på en gång! :)

Jo det vi köpte:
-Förutom godis (Typ två kilo... :/)
-Helly hansen väst till Elise
-Tre T-shirtar till Elise (Iron maiden, ACDC och West coast chopper)
-Tatueringar till Elise :) Hihi! Hon är tuff hon! :)
-Fyra små tuber superlim
-En minivisp
-4 korvar för 100kr. (Det enda ståndet som hade det erbjudandet. Alla andra hade 5 korvar för 100kr.)
-Grillkorv till Patrik.
-Ett förkläde till mig. (Patrik vill att jag ska ha den på mig alltid så barnbarnen (!!!) ska känna igen mig på den! Haha!)
-Nån konstig mask med gummihår till Elise.

Hoh! Jag tror det var allt... Patrik är galen på marknader. Jag skulle behöva koppel på honom. :)

Sen hade jag lite otur idag.
Jag har länge gnällt om att vi måste köpa en ny dammsugare. Gnällt och tjatat om att den suger så dåligt.
Andreas köpte en Ultra Silencer för två veckor sen och jag har varit mycket avis på honom för det.
Så kom Andreas upp på kaffe imorse och vi pratade om hans dammsugare i samma veva som Elise grävde ut en massa blomjord ur den stora krukan i tvrummet. Jag börjar gnälla om en ny dammsugare igen samtidigt som jag tar ut våran ur skrubben för att dammsuga upp jorden. Kopplar i sladden och trycker på knappen.... Ingenting.
Jävligt Silent är den!
Men va fan.... Trasig! :( Aaaargh! Nå jag vill ju ha en ny, men jag tänkte att vi hade kunnat köpa en ny innan våran gick sönder!
Men sen då! Tror du inte att jag får skulden av Patrik för att den är trasig!?!
Jo, han menar på att jag har pajat dammsugaren för att få en ny! Vah??!! Aaargh!
Så han for iväg arg som ett bi och köpte en dammsugare nu.
Jag är lite sur för att han anklagar mig för att ha pajat den (fast jag tror inte att han tror att jag pajat den. Han vill bara vara arg på nån för att den är trasig. Han vill ha någon att skylla på! HIhi! Förstod du? Lite invecklat, och jag orkar inte formulera det ordentligt.. Jag skriver bara allt eftersom tankarna slår in i huvvet. Fast det märks nog ändå. Alltså jag behöver nog inte säga det.. Eller alltså.. skriva. Usch... STOPP. )

Hihi! Elise kryper runt i blöja här. Jag kan inte klä på henne förrän jag fått en dammsugare. Mario har ju varit här så det är hundhår överallt :) Haha! Och jag vill inte klä på Elise och håra ner hennes kläder! Hahaha! Så jag behöver dammsugaren först!

Paltvattnet på kokning....

Ja promenerat som ett tok på marknaden med min shoppinggalna sambo. Herrejössös.
Vi har köpt:
-Godisremmar
-Godig
-Munkar 20st. (med diverse strössel)

Men nu kom stressade Keisu.. Ska ta och börja kocka med honom!
Resten av shoppinglistan kommer sen...


Rivit ner tavlan...

... har vi också gjort igår! haha! Det såg vi inte förrän nu! :)
Ojojoj.... :)
Patrik är då inte på lika bra humör som igår. Ska försöka muntra upp honom! :)
Han är nog lite stressad för allt jag ska göra idag.
Jo. Han blir stressad av saker jag gör! hehe! :)

Men nu sk vi nog ta och klä på oss och kila ner på stan och gå på marknaden....
Sen ska vi fika med Ante Sophie och knoddarna. :)

Patrik var GALEN igår!

Mohahhahahaa!!! :D
Så vi såg filmenn Unborn igår... Det var ju en läskig film, med alla dom där överraskningarna bakom dörrarna, knackningarna i speglarna och personerna som går runt i brygga som lilltjejjen i exorcisten! Bla bla bla....
Men helt bra ju, det var ju det vi ville se. En läskig film som får en att hoppa till.

Jag hoppade ju som en nioåring på en studsmatta så Patrik och jag kröp ihop bredvid varann ganska snabbt. :)
Men det var ju såklart det största misstaget.... Hihi!
Det började såklart med att  Patrik skriker  "BUU!!!" när det är som mest spännande.
Men snacka om att våran skräckfilmskväll spårade ut. (Vi väckte Elise dessutom....)

Vi hade ju släckt ner i TV rummet, bara ljusen var tända. I kisspausen så börjar Patrik jaga mig runt i hela lägenheten och fräser sådär läskigt.. Gaaaah!! Jag kutade runt som ett tok hysterisk!
"Paaaatriiiiik!! Jag är ju redan färdig-uppräddad du behöver inte göra sååååååå!"
Men inte var det klart.. För varje liten paus vi tog så fräste han och gjorde hemska grimaser precis bakom ryggen på mig.
Till slut så sprang vi runt i lägenheten mitt i natten. Patrik med en plastpåse dragen över huvudet och ena handen framsträckt som i blindbock och sökte efter mig. Jag i min tur rusade runt som en gasell på flykt, hoppade över soffor och bänkar och gömde mig lite här och var för min galna sambo! :)
Hahahaa!!! :) Bäst var ändå dom gångerna jag gömde mig så bra och skrämde honom halvt ihjäl när jag hoppade fram! Mohahaahaa!! :)
En riktigt kul kväll hade vi, som småungar sprang vi runt. Jag smittar väl av mig... Hihi! :)

Idag skiner solen. Ska och träna på en halvtimma och sen ska vi gå på marknaden....
Senare  under dagen ska jag baka...

Filmtajm...

...Jepp. Men Patrik tycker att nu är en bra tid att duscha och raka sig och fan och hans moster (Mmmm.. Persbrandt....).
Jag sitter ju för fasen och håller på å däcka. Varför i hela friden dra ut på filmtittandet???
Jag känner  mig sur. Elise var ett MONSTER innan läggdags. Vägrade dessutom vällingen så jag kommer måsta kliva upp i natt och mata. Jag var riktigt sur på henne....

Men men, nu är det filmdags. Sessan är äntligen klar i badrummet,,,, Hmrf..

Trappmaskin

Åååh, min älskade trappmaskin ska jag å köra på här snart.
Åååh vad jag längtar, min favvo! :)


Sen är vill jag ha nån goooo-middag... Vad, vet jag inte ännu.
Patrik är inte till nån hjälp. Han målar sin modellbil! :)
Han är sååå fokuserad min Prins. :)


Myskväll ikväll (som alla våra kvällar :))

Jag och Patrik ska krypa upp bredvid varann och hålla om varandra...
Så vi inte blir rädd när vi ska se den här ikväll!


Tuffingen

Johanna på Pro-foto hade lagt ut ännu en bild på Elise... Hihi! Hon är då söt tuffingen! :)


Earth hour

Jepps. Nu hemma. Inte så mycket mer att rapportera. Eller jo. Rebecka var rädd för allt när vi var och gick. Hihihi!
Var som att vara ute med en skotträdd hund! Haha! :)

En till sak! Just det ja...
Ska ta och följa Tessahs exempel och påminna alla om


EARTH HOURDen 28 mars klockan 20.30-21.30 släcker privatpersoner, organisationer, företag och städer över hela världen ljuset under en timme. Earth Hour är årets största globala klimatmanifestation och startskottet för det viktiga arbetet inför FNs stora klimatkonferens i Köpenhamn i december.

Vi ska absolut haka på! Ska plocka fram lite sällskapsspel och trevliga vänner åsså ska vi sitta och mysa utan ström! :)
Du ska väl också haka på va??! :)

Klicka HÄR för att komma till sidan där du anmäler dig...
Visserligen måste du inte anmäla dig för att släcka lamporna, men det är väl kul å se sen hur många som anmält sig till det! :)

Lämna gärna en kommentar till mig med så jag får veta vilka av er som ska haka på...
Ids inte läsa igenom dom där miljoner namnen på Eatr hour sidan! Hihi! :)

God morgon världen

Idag har vi haft en mys-morgon. Patriks första dag på ledigheten och vi har druckit kaffe/välling i sängen och sett nyheterna. Kramats och busat med Elise....
Elise lyckades för andra gången i sitt liv kräkas i pappas mun....
Mohahhaa!! :D
Patrik hann nog precis i sista sekund knipa igen munnnen. (Hon som dessutom blivit så stor så hon kräks inte mer.) Hihi! När jag torkat av hans mun så frågar han:
"Hur många gånger har det hänt dig Catja?"
Ingen! Hahahaa!! :)
Men pappa busar lite mer våldsamt än mamma.. HIhi!

Igårkväll när jag var och tränade ringer en stressad Patrik.
Då hade Elise lyckats äta på nått äckligt för hon grimaserade. Patrik hade fått lite panik när han inte visste vad det var så han hade tagit in henne i badrummet och sköljt och tvättat hennes mun. Sen hade dom satt sig i soffan och pusta ut.. då hade pigan spytt ner hela sig själv och Patrik. Patrik hade försökt fånga spyn i famnen och springa in i badrummet. Klätt av sig själv (spya till kalsongerna) och Elise. Medans han klär av sig själv kryper Elise ut ut badrummet snabb som en vessla lär hon ha varit (tror inte riktigt på det)... :)
Sen när han ska ut och söka henne så är hon bakom dörren och klämmer fingrarna så hon skriker i högan sky!
Hahaaa! Han var bra stressad när han ringde...

Nånå, nu sitter dom här i soffan och myser. Idag tar vi nog promenad.... Kanske förbi Ante och Sophie..
Vi ser ju... 
 
Men först ska jag klä på mig. Tjing!

Gråtit floder som vanligt!

Jaha kvällens avsnitt av Greys anatomy var ju värre än genomsnittet. Peter och Keisu var också här men inte hindrade det  mig från att böla som ett barn! Hihih! Peter kom till och med med lite tröstande ord
"Catja det är ju bara film... Kolla! Nu blev det reklam! Då är det inte nån fara juuuh..."
Haha! Jag gråter till allt... Men idag var det ett jobbigt avsnitt. Med barn och grejjor. Efter att Elise föddes kan varken jag eller Patrik se sånt där barn far illa. Vi fixar inte det.... Hojj!

Patrik pep ut en sväng, skulle hämta filmer från kran 2. Trädgårdsslangen. :)
Jag i min tur fick nått sorts anfall nyss så jag ska gå och lägga mig å vila. Satt vid dator och läste bloggar när allt började snurra. Lågt BT antog jag men det slutade aldrig. Riktigt otäckt! Snurrandet brukar ju sluta ganska snabbt men inte nu. Snurrningarna vart som bara... hmmm....typ mer vid  bara! Helt länge höll det på. Vid datorn, sen reste jag mig upp om det kanske var skärmen som spökade.. Men det bara fortsatte. Ropade på Patrik som kom och höll i mig och hjälpte mig på soffan. Benen i högläge och ligga så ett tag så gick det över... Huvva! Läskigt!
Så nu ska jag bara borsta piggarna och krypa ner under täcket.

Natta på er....


Tips på gott fika??

Suttit och skrivit ner recept... Ska börja baka inför dopet..
Kolakakor, Snickerskaka, dumlekakor och mockarutor....
Sen om jag orkar hinner vanliga bullar... Men annars köper jag det.
Patriks mormor är så gullig och bakar tårtorna ska kolla när hon tänkt göra det så kan vi åka dit och jag kan hjälpa till...

Tänkte ta två recept imorgon.. Måste ju göra dubbla satser.

Har du nått gott du vill tipsa om? Kakor gärna... Alltså kex... :)

Men nu ska jag då och göra middag till lillisen. :)
Tjing!

Men fy fasen...

Ja en promenad i ett Winter Wonderland blev det då.... Hmrf! :(
När jag är längst bort efter strandpromenaden så ser jag snön komma emot mig... SWOOSCH BARA!!
Så stod jag mitt i ett snöinferno! Aaargh!
Jag såg ingenting för det  började tokblåsa.. Och all snö riktade in sig på mina ögon. Så snö och vind så mitt tempo på promenaden halverades tamejtusan! Hehe! :)

Jaah, så jag fick gå hem i snöstorm och skavsår. Ingen bra promenad!

Jojust, här hemma gav jag Elise lite smörgås... Hm. Jaaah.. Hon är nog lite för liten ännu..
Förstår inte det här med att... Eller liksom.. Hon fattar inte att hon ska äta det! :D
Jag försökte visa och lät henne smaka men nä. Hon gillar inte att äta bröd. Hon gillar att banka bröd.
Liksom smeta fast brödbitarna på tallriken och banka sen som tusan. Om mamma inte är snabb så kastar vi iväg tallriken också. Så nä. Mackor får vänta ett tag till.

OVER AND OUT. Dreaming of summer....

BVC

Elise följer sin kurva. Som hon gjort från början! :)
På bvc har dom tyckt att hon väger lite lite. Men hon har följt sin linje på pricken.. Så nu gav dom äntligen med sig.
"Jaah, det verkar som att hon ska ligga där!"
ÄNTLIGEN ger dom med sig. :)

Nu har pigan vuxit bra hon var 69cm lång och väger 7,3kg... Stor tjejjen! :)
Kollade idag hur lång hon förväntas bli utifrån min och Patriks längd.
Hon kommer då bli längre än mamma! Hihi! Fast det är ju inte så svårt.. Dom flesta femteklassare är längre än mig!
Hahahaa!!
Dom trodde att hon skulle bli 166-170 lång.. Wow!
Tänk sen om hon får samma tjocka hår som jag, Patriks lockar. Hon verkar ha hans ögonfransar! (Jey!)
Sen har hon formen på ögonen som pappa men färgen verkar dra åt mitt håll....
Åååh! Tänk om hon får fräknar som jag! Sååååå sött! :)

Idag ska Elise få smaka på smörgås.
Tjohoo!! :) Äta macka själv! :)

Senare väntar promenad... Superhärligt väder ute! :) Jag ska inte säga att det äntligen är vår, för då brukar det snöa dagen efter.. Så jag ska ut i ett Winter Wonderland! :)

Mår superbra idag. Känner mig glad och skrattig. Lätt och sprallig! :)
En frivoltsdag.
Gaaaah, kliar kliar!!

Jag blir tokig! Nu kliar mitt huvud igen!
Måste boka tid för färgning...
Det är så jäkla konstigt att mitt huvud börjar klia.
Jag har felprogrammerat mitt huvud på nått vis.
Oftast kliar det i folks huvuden just när dom färgar det för medlet irriterar huvud-HYDEN.
Men för mig är det tvärtom. När skalpen "är sig själv" så kliar det så jag blir tokig.
Så fort vi sätter i färgen så slutar det. Haha!

Huvudet vill inte må bra helt enkelt.
Huvudet gillar kemikalier.
Bra! För jag gillar kemikalier i håret! :)


Röda pricken och BVC

(Haha! Låter som att vi ska kolla upp en röd prick på Bvc men det ska vi inte....)

Jaah! Det är för lustigt, ni vet när nyheterna på fyran börjar så piper och blinkar det en röd prick några gånger innan man får får se nyhetsankaret...
Den där pricken hypnotiserar Elise varenda morgon! Hihi!
Nu när hon hör Pipet så säger det bara Swoooschh så har hon vänt ansiktet mot TVn och stirrar på pricken. När hon sett pricken så är hon hooked och fortsätter titta på nyheterna hur länge som helst...
Kanske en blivande Journalist som mamma.... Eller som mamma egentligen skulle ha varit.
Man kanske skulle ta tag i det igen... Vi får ju se. :)

Idag på förmiddagen så är det alltså BVC tajm. Spännande...
Ska blir kul å se om damen växer som hon ska nu. Det borde hon göra. Hon äter ju (oftast) som en häst, är glad nästan jämt och utvecklas helt normalt.... Men den där vikten har ju spökat lite.

Det får räcka för nu... Nu ska jag läsa lite bloggar och sen göra oss i ordning.

Mamma tid på kvällen,..

Nu har jag lagt både Patrik och Elise.. :)
Gick igenom kvällsrutinerna och läste sagan. :)
Patrik fick samma puss-serie som Elise. En liten klapp och "Mamma älskar dig.."
:)


Nu så har jag lite egentid... Skönt.
En kopp te och en knäckemacka till det här urkorkade programmet,
Den Rätte för Rosing...
Fan också vilken skit jag känner mig som.. Kan inte stå emot det här programmet.
Jag tycker att hon bara blir mer och mer korkad och grabbarna är fjollor, puckon och den där Johan är ju ett riktigt SVIN.
Men honom släpar hon med genom halva Europa och vidare i alla program... Jaja, dom passar nog ihop hon och Johan.
Men jag måste se det varje vecka.... Usss... Skäms!

Well... Men sen i kväll så är det ju Desperate!
Glöm inte bort det! :)Skit också...

..Inget Marc Jacobs halsband till mig... :(
Trots att jag drog historien om Kotte-Den borttappade fantasipojken...


Nu håller vi tummarna...

.... Att jag vunnit det supersöta halsbandet från Marc Jacobs! :)

Tjejligan på språng

Jepps tjejjorna har varit ute i solen. :)
Sara kom över på kaffe efter sitt morgonjobb, strax där efter så kom Rebban också.
Vi skulle egentligen ha gått ut och promenera på en gång om det inte hade varit för det att Patrik hade gjort saft till Elise igår. Den handlingen innehöll fyra fel.
1. Elise ska bara ha saft när hon lessnat på vatten när hon är sjuk. (Vi ger inget socker annars...)
2. Patrik skruvade inte på korken på saftflaskan.
3. Han lämnade flaska på köksbänken.
4. Jag slänger in flaskan i kylen igen i morse, utan att kolla korken.

Så när Sara hade kommit ser jag nånting som rinner ut från under kylskåpet.
Öppnar dörren och OHNO!!!
Hallonsaft i hela kylen!!!
*Skura som en idiot*

Efter det fick vi äntligen komma ut i vårvädret.. Underbart! :)
Var ute och gick i nästan två timmar... Skööönt! :)
 Jag öva på att gå naken... Dvs. Utan barnvagnen.
Jag tränade på att gå utan och Sara tränade på att gå med...
Bre på hennes åldersnojja lite extra,, Hehe!
 Efter promenaden gick vi till Rebban som bakat bullar förra veckan.
GODASTE NÅGONSIN tror jag.... Sluuurp! ÖÖhm.. Eller Tuggtugg..
Jag och Sara klämde FYRA bullar var! Haha!
Hon tinade fram några, jag tittar på bullarna "Tinade du bara dom dääär?!"
"Ni får mer..."
Säger Rebban
Jag och Sara ser på varann med ett Tack-Gode-Gud-Sätt.

Efter bullarna och ännu lite mer skvaller så kilade vi hem.
Elise ligger här på soffan, tänkte se om hon vill vila lite..
Annars så är det träning som gäller i em.
Hade mina 36:or idag när vi promenerade. Kändes bra. :)

Nämen,.. Nu sover damen. Kanske man skulle försöka sig på en middagslur.
Tror faktiskt att jag har tid med det.. Skönt!


Lite bilder

Hade lite bilder i telefonen som jag inte har gjort nått med ännu..
Tänkte att jag slänger in dom här på bloggen innnan jag raderar dom ut telefonen. :)

 
Lillebror utanför polisstationen när vi skulle göra ett pass till syrran.. Hehe!
Hon såg ut som en styckmördare på fotot! Hihi!


  
Elise får godis av mormor och bonus morfar.. :) Syns det att hon gillar det? :)

 
Moster håller upp Elise så vi får bild på hennes hårband! :)
Vi har en massa problem med Elises hår som hela tiden faller i ögonen på henne! Hehe!

 
Elise i mormors kök!

 
Styckmördaren på väg in till Polisen... Hehe! :)
 
 
Elise på shoppingrunda... Här i Smedjan..  
 
Robin med gammelfarmor... Sötisen! :) Världens bästa Extra Fammo! :)
 
Robin med Mamma Jennie! :)
 
Patrik och Elise ser TV  
 
Elise provar en keps på HM på Storheden... 
  

 

Patrik var HET en morgon, hade lyckats tuck in T-shirten i kalsongerna... Hehe! 
You sexy little thing!  ;)
 

Lilla sjuklingen...... :( 
  

Elise hittar leksaker på ToyRus! :) Måste jag tillägga att den lastbilen nu är hemm hos oss? :)


"I´m in heaven...."
   

Moster och Morbror väntar på hissen i Smedjan.
Elise försöker få konakt med ALLA som går förbi! Sötungen...Jaja, det var det! Dom kom i oordning men så många kort orkar jag inte börja peta med när jag har smink som ska läggas, tänder som ska borstas och kroppen ska kläs på..
Tjing!

Drar sig upp på knä!

Jahaja, här går det undan! :)
Elise drar sig upp å stå på knäna när hon håller i bordet... :)

..Återkommer på en kvart.

Antar att det är den tiden det tar att lära sig stå!


Tidig morgon

Jepps det blev tidigt idag.
Elise vaknade av Patrik väckare, han snoozade i sådär en timma...
(Jag förstår min inte på snoozandet. Jag blir bara stressad av det.)
Så Elise vaknade såklart och var pigg som en lärka redan vid halv sex. :)
Natten har varit bra.. Elise har sovit bra...
Jag har sovit som en stock...

Stången i benböjet igår har lagt sina spår i nacken på mig. Ajjja!
En kota i nacken är så öm så tröjan gör ont.

Jaha, planen för idag är oklar.
Träna efter klockan fyra men innan det så återstår det att se vad man tar sig för.

Nä jag vet inte vad jag ska skriva nu... Har inte fått i mig nog mycket kaffe för att kunna starta huvudet.
Månne hur hälsosamt det är att dricka fyra stora kaffekoppar på morgonen? hihi!
Nå det är bättre nu är förr.
När fyra stora kaffemuggar svaldes tillsammans med fyra Marlboro Lights.Kolla in!! Thats me! :)
Jo, kaffe var det ja....

"Du vet"

Näe, jag vet inte! :) Ge en ledtråd! ;)

På skakiga ben...

Kom jag hem precis från gymet. Jag och Patrik möttes i dörren, han kom in jag for ut. Elise blev kvar hemma med pappa... Hade tänkt ta med Lillisen på gymet så pappa fick vila lite efter jobbet, men han ville kramas och leka med pigan så hon blev kvar. :)
Jag och Sophie drog på gymet, jäkla Securitas smög upp på gården precis när vi kom fram och eftersom jag inte har nått gymkort ännu så fick vi kila på lite sightseeing i Malmberget. :) Inte mycket att se.
Förutom min drömkåk... Disponent villan... Tänk å få gå lös där med ett snickarlag! :)
Väl på gymet körde vi hårt idag... Ben.
Ajjja.. Brände duktigt i låren och vaderna.
Så när vi var klar och Sophie släppte av mig hemma hade jag riktigt svårt att ta mig upp för trapporna till lägenheten.
Än en gång möttes jag och Patrik i dörren.
Han for över till Rebban och Peter. Han och Peter sitter tydligen och spear gittarr och sjunger..
Rebban ringde precis och beklagade sig. Hihi! :)

..Och nu sitter jag här. Ännu en dag är slut. Jahaja, skulle vi kanske ta och avsluta med en kopp te innan CSI NY börjar..
Mitt standard te. Vaniljte.
Första gången jag drack det var med min gamla kompis J. Han och jag satt i hans kök klockan halv fyra på morgonen en sensommarnatt. Pratade om allt och inget... Precis som man alltid gjorde med honom.
Han var den kompisen som man gjorde allt kul tillsammans med under många år.
Han var en såndär spontan människa och en  äventyrare precis som jag. Dom sista åren växte vi väl lite på varsitt håll..... Blir väl lite så.....
Till sommaren nu blir det två år sen han dog. Mördades.
Så tråkigt att man inte hann dricka en kopp te tillsammans en sista gång och prata ut om alla dumma saker vi sa till varann. Så jäkla fånigt gräl. :(
Ett sånt fånigt gräl... men vi hann aldrif reda ut det. Jag hade ju varit i Gällivare i några år då redan men nu flyttade jag upp på riktigt så det blev som inte av att prata ut....
Såg honom utanför Shell en gång när jag var i byn. Men hade så bråttom  då så jag nickade bara och tänkte då
"Fasen va onödigt. Jag måste ringa honom...."
Men jag hann inte. Usch...

Ojdå, här blev det djupt och ledsamt!
Nämen hörrni, bråka inte småsaker, det är hiskeligt dumt!
(Såg nu Singelpappan fasoner med Visa Ord som avslutning! Hihi!)

WOW! Vilken tajming jag har, klockan är 20.57. Nu CSI NY

KOM I 36:orna!

Kom i ett par gamla jeans som jag inte använt på mycket länge...
Sådärja!


Pigan kompenser för gårdagens middag

:) Åhhh! :) ♥♥♥
Under eftermiddagens måltid så satt hon som ett ljus.
Rätt upp och ner och blickstilla. :)
Dessutom så gapade hon fint för varje sked.
Drack vatten utan att spotta ut nånting.
Höll händerna knäppta (!!!) framför sig hela måltiden.
Avbryter genom att sträcka upp armarna och ger mig en kram.
Fortsätter sedan att äta.
PLUS att hon gapskrattade sådär härligt som kidsen, gör efter varje sked.

Mammas älskling....

Sol ute...

.... Nu är det bråttom.. SKynda ut i solen!

Välkommen ditt vresiga monster...

... Jah.. Då var det väl dags igen för den månatliga besökaren.
Herrejössös vilka besvär jag har numera. Jag är så aaarrrggg! :(
Det är inge kul. Jag känner ju själv också att jag inte vill vara sur, men... Jag bara är det!
Det sådär bubblar i en.

Såhär har det blivit efter att Elise föddes. Innan har jag inte haft det såhär.
Haha! Det är min kropp som har vaknat!
Nån fortplantningsinstikt har vaknat i en...
En såndär, Föd ungar och få en stor och stark flock!
Hahahaa!! Jo men så är det ju!
Varje gång mensen kommer så står kroppens instikter i dörrposten med armarna i sidorna och tappar surt med ena foten.
"Jasså du är här nu igen? Jaha... "
Sen gnatar den vidare åt mig hur besviken hon är på mig.
Arg för att jag missat ännu ett befruktningstilfälle.

Haha! Patrik och min kropp är i maskopi!
Han är också sur för att vi missat... Hihi! Han skulle helst ha fyra ungar vid det här laget,
Jag tror Elise var sex veckor gammal när han frågade första gången om vi skulle slänga på en till. :)

Iallafall... Så varje månad som går och jag inte blivit gravid så straffas jag med en veckas elände.
En vecka när jag inte får känna glädje... Hihihihii!
Bara total irritation blandat med min gamla vanliga klumpighet under montan...
Jepp min klumpighet is back... Mina arbetskamrater känner till min klumpighet mycket väl. Det var så dom fick reda på att jag hade mens. Dom ar undan allt när jag kommer i närheten. Till och med min kaffekopp försvann från under näsan på mig när dom insåg vad som pågick! Hihi!Det är väl nått sånt här monster man måste fajtas med varje gång.
SUCK.

Vi vill på ÖL!

Å va trist! Elise hosta är ännu alldeles för nasty för att vi ska kunna springa kring dom andra barnen. Eller barnen bryr sig säkert inte, men vi mammor brukar ju inte gilla att blanda sjuka och friska barn. ;)

Så idag blir det tränig för mami och en jäkla massa tvätt har vi samlat ihop som jag ska ta itu med...


Tack Patrik...

... Efter ett misslyckat sjuttionde försök att få i Elise kvällsvällingen (vilket vanligtvis är hennes favvomål) så gav jag upp. Gav henne en godnatt puss och gick ut ur sovrummet. (Till min lycka så tappade hon bara tutten en gång...)
Kommer in i TVrummet och känner mig helt slut.
Först är hon sjuk i några dagar sen efter det så börjar nån sorts tvärtemot-allt-som-tidigare-varit-dagar.
Helt slutkörd landade jag i soffan och gnällde till Patrik.
Gick på tossi och kommer tillbaka..
Då har älsklingen flyttat dynorna och gjort plats åt mig bredvid honom i soffan.Ger mig styrkekramar och killar mig på ryggen... (Finns det nått bättre?) Masserar mina trötta ben och killar mig i håret...
Så sköööööönt.... Tack älskling...

Nu är det Cold Case som gäller på 9an....

ColdCase_5x02.jpg Cold Case 5x02 picture by OdRodyssey

Trillade över...

En hästblogg...
Oj vad man saknar det ibland.. Hästar alltså.
Men bara ibland.
Som när man trillar över en trevlig hästblogg.

Tuffingen gjorde stan idag...


Jepps! Var på långpromenad med Ritva och Ingemar idag! Elise var coolast i kommun med sina solglajjer. :)


Har precis badat med tösen. Hon tyckte det var kul att mamma hoppade i badkaret hon med! :)

Hon fick hålla i duschmunstycket och hon tyckte det var mäkta intressant att det kom ut vatten ur den...


Patrik och Elise ligger på golvet och myser.

Jag ska joina dom strax. Först ska jag gå igenom förra veckans kommentarer om vad man ska se på TV en söndag.

Wipeout ska vi då titta, tyckte alla sa att det var så ballt!  Så det ska vi kolla...:)


Fisk i ugn

1 Purjolök
100g Färska champinjoner (Dom hackade jag VÄLDIGT fint så att Patrik inte ska märka dom .. Haha!)
1msk smör
1/2 Citron
1 dl vatten
3 tsk dill
3 tsk dragon
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 dl creme fraiche
2 dl riven ost
400 g Hoki/Sej eller någon annan "blockfisk" (Men visst undviker vi torsken i dess tider va? Bra!)

Skär purjon i stavar och bryn i smör med champinjonerna. Lägg i en ugnsfastform. På lök och svampbädden lägger du fiskblocket (kan inte vara för noga med att säga att blocket ska tydligen vara tinad;)). Pressa saften ur citronen och häll på vattnet. Strö över alla kryddorna. Bred på cremefraichen på blocket och sprinkla (ville inte använda ordet "strö" igen... Hihi!) på osten.
Släng in i mitten av ugnen i 20-25 minuter. RIKTIGT MUMSIGT!

Jo, trots mitt missöde med fisken så blev det riktigt gott! :) Jag käkade ju med bara haricot verts och sparris till men bäst är det såklart med pressad potatis med en klick smöööör och gröna ärtor. Jummy!

Damen vägrar äta..

Jaha. Hon vaknade och jag satte henne på nytt i stolen och värmde maten.
Men INTE. Hon ska inte ha.
Nähä.
Var hungrig då!
Detta var för en halvtimma sen. Hon är lite gnällig men hon får vänta tills det är dags för gröt på en halvtimma.
Gör vi väl ett nytt försök då.Denna staty finns i Vigelandsparken i Oslo.
Vem vill göra en staty av en tjurig unge?
Nåja, rätt likt Elise! :)

Matbordet ser ut som hiroshima

Ja herrejössös vilken "måltid" jag haft med Elise.
Hon fick iofs i sig kanske tre teskedar mat så det räknas knappast som en hel måltid!
Satte henne i stolen fär det var dag för mat.. Insåg att hon var jättetäppt i näsan så hon kunde inte andas medans hon åt.
Så korkade jag tog fram snorsugen och fixade näsan i matstolen.
Efter det så vägrade hon ju ta emot vad jag än gav henne. Som vanligt trodde hon att det var nått nytt "tortyrredskap"...
Hon spottade ut maten så den sprutade i ansiktet på mig, hon slet och slog på skeden när den närmade sig munnen, hon gastade och skrek och lyckades till och med få tag på tallriken på bordet. Men jag hann fånga den en mickrosekund ifrån att den trillade i golvet...
Har aldrig varit med om värre. Så hon fick inte i sin nånting i princip...
Lade henne och sova så nu sover hon sött.. Hon får äta middag när hon vaknar ist....
Jag är helt knäckt...
Lagar den här jävla fisken i ugnen..
Varför står det inte i receptet att fiskblocket ska vara tinat när man slänger in den i ugnen??!!
Nu är formen helt simmig med galet för mycket vätska, osten i formen har jättefin färg och skulle kunna plockas ut, men fisken är helt rå....
Man skulle kunna påstå att min dag inte är helt perfekt...

  


Törs jag äta??

Vah? Äggen är konstiga...
Äggulan är typ...ORANGE! Skumt...
Är dom dåliga??

Inte helt frisk

Nä usch, känner mig hängig och svettas till  och från hela tiden. Sådär matt.
Kan visserligen ha å göra med Elise tjorvande inatt och därmed min avsaknad av sömn. Klockan halv fyra i morse klev jag tillslut upp och kokade lite te och såg TV. Lill bruden tjorvade i över två timma i sträck. Måttligt road var jag.
Så jag är lite sur på henne.
Till råga på allt ringer Patrik och väcker mig på morgonen "Har du fått sova nånting? Elise tjorvade riktigt mycket ju..."
Varför ringa och väcka mig för att säga det??!
Jo det visade sig att han var orolig att det drar i Elies säng från balkongsdörren. Han trodde att hon skulle få lunginflammation, eller hjärnhinneinflammation! Hihi! Gullisen.... Har babblade i hundranittio och avslutade med
....Fastdetärjuklart. Dom överlevde ju förr i tiden. Och dom isolerade nog inte så noga...

Felsägning/vrålning igår... Hahahaa!

Justja! Igår kväll efter att Patrik slutat jobbet så kilade jag iväg på ICA. Skulle köpa bland annat välling.
Kommer hem med kassen. Inser att jag glömt vällingen.
Åker tillbaka till affären och när jag ska hem så är det en tant som har i sin blinkers utan att veta om det.
Färdig-irriterad som jag är vrålar jag i bilen:

Du har ju i Kärringen din jävla Blinkers!!!

Kan inte fatta att jag tycker det är så roligt. Skrattar just nu också så mycket så jag knappt ser texten!
*Vrider mig av skratt*

Morgon morgon...

Idag ska jag och Elise ut och promenera. ÄNTLIGEN!!!
Jag har saknat frisk luft under dom här dagarna... Inga promenader, ingen träning och ingen frisk luft! Gaah!!
*Rycker lite i håret* Man blir ju tokig!
Idag ska det bli riktigt skönt att ta sig ut. Vädret ser bra ut också.... vänta!........................Jesss! 0 gradigt ute. Skönt!
Hade gärna prommat till Malmberget men tror inte att pigan är redo för det ännu.
Tänkte promenera på eftermiddagen så går jag förbi badet (AVIS!!!) och anmäler oss till fortsättningskursen.
Hoppas gumman sover då.. Annars blir hon nog himla besviken när hon inte får bada.

Hmmm.. Idag är jag sugen på fisk...

Jaha, gissa vem som bajsat... Hur kan man vara så punktlig?? :)
Som sin far. Hehe!


Magsjuke faran över.

Jahaja! Skööönt! :)
Det var inte magsjuka!
Gick och vilade med pigan och vi sov hur länge som hellst..
När jag vaknade så var det borta! Skönt! :)

Har gjort en snabbkoll på lägenheten, Patriks chef kommer förbi (Inte M.M)
och man blir ju lite sådär.... Ni vet.
Man måste kolla så allt ser bra ut! :) HIhi!
Lite sådär som Bree i Desperate..
Gud va löjligt, men lite sådär är det ju.
Jag vill ju inte ge ett dåligt intryck av våran familj.
Igår när Patrik kom hem så hade jag på mig ett stålmannen linne, ingen BH, inget smink, håret i knut och röda långkalsonger... Hahahahaa!!!
Det var då han sa; Du, min chef kommer imorgon, så du kan väl klä på dig då.
Jag garvade och ifrågasatte om han inte tyckte att jag var het i mina långfilsingar. Hehe!

Men va löjligt det låter såhär... Men är det inte lite så för alla?


Nog vill man väl ge ett bra intryck?

Status uppdatering

Illamående: Konstant
Magont: Molande i mellangärdet.
Antal minuter vila: 0. Hoppas på en förändring just nu. Tyckte pigan gäspade.
Rädslan för magsjuka: Maximal.
Antal förp. Blåbärssoppa: 0. Hoppas på att karln ska til stan så han kan komma förbi med en.
Antal svalda vitpepparkorn: 11.
Antal trötta och griniga barn: 1.

Äntligen lite vila!

Ont i magen...

... Magsjuke ont i magen...
Ajjjajajjaja..... Jag vill inte ha magsjuka...
Nu är jag gaaanska så nervös. Rädd. Vill verkligen inte ha magsjuka.....

Blodvite... Det första.Hennes första! naaaawh... Lillgumman. Hon kommer nog få en fläskläpp.
Hon stod på alla fyra vi rumsbordet och slog munnen på den nedre hyllan.
Ajjjajjj... Hon skrek i högn sky lillisen...
Tyckte att det var konstigt att hon inte slutade gråta.
Hon satt i famnen på  mig och grät och grät och grät.. HÖGT!
Så tittade jag ner å hon hade ju blod runt hela munnen.... Huvvaligen.
(Min första korkade tanke var, Åh nej tänderna!, tätt följt av; Din idiot!)
Försökte hålla is mot men damen motarbetade och stretade emot.
Ringde upp mormor och satte på högtalartelefonen, då stelnade pigan till och stirrade och lyssnade på telefonen ett tag så jag kunde hålla lite is på....

Hon blödde från den där strängen under läppen mellan och ovanför dom framtida framtänderna....
Gungade lite i mammas famn ett tag och blev riktigt trött och somnade.
Nu sussar hon på soffan....

Vilken vecka.
-Första krypet
-Första ordentliga febern
-Första blodvitet
-Första hostan

Alltid retar det någon...

Nu har jag dammsugit- För jag är världens renaste.
Nu ska jag bädda sängen- Där jag också presterar bäst i hela världen.
Sen ska jag nog strunta i att sminka mig- För jag är absolut snyggast så smink behövs inte.
Sen ska jag fixa håret- Vilket är blankast och vackrast i sverige iaf.
Sen ska jag också krama min dotter- För jag föder fram världens bästa barn. (Tillsammans med världens bästa kille såklart... Snygg är han också! By the way, han är min!)
Sen så kommer jag och skriva lite blogg idag- För jag är ju världens bästa bloggerska.
Alla stavfel jag gör- Är genomtänkta och innehåller en hemlig kod.

Jag och Albert Einstein är kusiner. Därav min intelligens.
Moder Teresa är min moster. Därav min godhet.
Dalai Lama är min bror. Därav den extra visheten.
Marilyn Monroe är min syrra. Därav mina good looks.
Mina bästisar är jäkligt många och jäkligt snygga. Därför är jag bara bäst.

Hahahaa!

Evolution of Dance

Kolla in killen! :) Lite grym på sin dans!
Syrran och lillebror tyckte det påminde om H.L!
Haha! Dom har nog rätt! :)


Förresten!

Vikingchips med sourcream and spring onion dip... :)

Allvarligt Stalkad.

Jag känner mig STALKAD.
Spelar ingen roll vad jag gör.
Spelar ingen roll vem jag pratar med, vad jag läser, vad jag gör på fritiden eller vilka ord jag använder...

Patrik skrattar och säger att jag ska ta det som en komplimang för jag är en sån cool person. En sån trendsättare, kallade han det.
Ha-ha-ha. Jättekul.


Jag tror han också känner sig förföljd! Hahah! :)

Natten har varit bra

Jo denna natten har gått bättre. Elise vare orolig på kvällen när hon skulle somna så jag gick själv in och lade mig å kolla TV. Hon har sovit ganska bra. Sovit i ett sträck (höll på å skriva "streck", det hade ju varit jäkligt lustigt! Haha!) fram till tre, halv fyra. Då ville hon kliva upp.... *Doh! Slår mig för pannan* Men jag lyckades få henne att somna om sådär fyrtiosju gånger fram till klockan sju.

Hon känns ha lite feber men inte alls nå mycket. Men det räcker för att vi inte ska ta oss till babysimmet imorgon... (Lessen, avslutning imorgon...)
Hade tänkt att om hon varit helt feberfri idag så hade vi dragit på badet imorgon. Det är hon ju inte.. Så även imorgon blir vi inomhus. En feberfri dag hemma.
Ska ringa Tina om fortsättningskursen. Vi ska ju lätt vara med! :)

Elise börjar krypa bättre nu.
Hon är så söt.
Än så länge... ;)
Det går så sakta när hon kryper åsså ser man hur hon fokuserar. Stenhårt! :)
En....arm..Den..andra......Åsså....Ett ben. DUNS...Hmmm...Upp igen...En...arm...Den...andra.......
Nu gjorde hon en snabb KOMBO! :) Två hela kryp i snabb följd.. Det riktigt dunsade i golvet! Hihi! :)

 ´Nu ska jag ta och läsa lite bloggar...
åsså byta bajsblöjan.. Jessus hon är som en klocka!

Gumman dålig igen..

Jaha, på kvällen kommer febern tillbaka.

Patrik kom hem och vi käkade middag. Blodpudding! MUMS!!! :)
Elise fick också äta och hon tyckte det var jättegott! :)

Efter maten blev Elise genast hängigare...
Spolade upp ett bad åt henne och hon badade och lekte trots att hon var jättetrött... (Ändå har hon precis vilat...)

Efter badet tog jag tempen på henne igen... 39.. Stackars gumman...
Så jag tog av henne pyjamasen och hon fick lägga sig på soffan under sommartäcket och nu sover hon gott..

... Så jag ska passa på att sticka på Ica och köpa två pallar chips och dipp! :)

Vilat lite och några tankar om dom kommande chipsen

Joo jag och Elise gick och vilade lite grand och när vi vaknade nu så känner jag mig lite frusen och huttrig.
Ska jag bli sjuk nu??
Ska dricka en kopp te och dra på mig raggsockar.
Blir säkert bättre!

Läste på Nutiopas blogg att dom köpt gotta till kvällen..
JAG VILL OCKSÅ!!!
Men jag har blivit så jäkla dålig på å köpa det i affären!
Var igår och handlade innan jag for och tränade och tänkte köpa nått gott.
Men jag stod bara och stirrade på godishyllan.
Fattade liksom inte vad jag skulle ha.
Det har hänt hundra gånger nu.
Sen tillslut sträcker jag mig efter en mörkchokladbit.
En sån man bara tar en bit av på en hel dag.
Har märkt här hemma också att jag är sååå godis/läsk sugen så jag går till kylen och öppnar den.
Där ligger Patriks läsk.
Men jag dricker inte!! (What?!?!!)
Jag tar en glas isvatten ist!

Jag tror att jag nu GIat och tänkt på vad jag ätit så länge så det blivit liksom en del av vardagen bara!
Vet ni hur skönt det är?! Toppen! :)

Men idag ska jag nog ändå försöka få hem nått gott..
Är sugen på Chips faktiskt!
Konstigt. Det brukade jag inte ens bli sugen på innan GI:andet ens.
Var mest en choklad och godis tjej.

Mmm.. Jo. Chips vill jag ha till ikväll!(Får inte bort Centreringen... Vet inte varför! Sorry...Eller vad bryr du dig förresten??! ;))

Har tidigare bara ätit OLWs chips när jag ätit.
För jag har fått för mig att OLW har fått in kryddorna i själva chipset. Att HELA chipset är smaksatt.
Men Estrella bara doppat sina chips i kryddor.
Men så märkte jag (tror jag var gravid då..Naaawh...) att OLW börjat göra sina chips med nån sorts solrosolja. 
Dom smakade som skumt på nått vis... Var jätteknastriga. :(
Låtsas vara nyttiga! Hömpf! Vah? Chips är chips, låt det vara onyttigt!
Så nu kanske Estrella är godare....

Vilka chips är godast? Vilken dipp?
ÅÅÅH! Var i Gällivare hittar man den där trepeppars dippen??
Vet at den funnits på Robban tidigare men vet inte om den är kvar... Den är GRYMT GOD! MUMS!
Vilka chips äter du??

Konstiga unge...

... Hon gillar inte saft eller glass.

Men vatten och gröt äter hon.

What??!

PATRIK 1,5

Poster


Jaaaah!! :D
Precis en sån film jag var sugen på just nu! :)
The white picket fence, pelargoner, svenssons och lite svensk komedi...
En såndär trevlig och kul film som gör dig glad och får dig att må bra.
(Förutom dom bögigaste bög scenerna som jag ännu inte helt klarar av att se utan att rynka lite på näsan... Vet inte varför. Men det bara är så... Av nån anledning!)
Men filmen var verkligen toppen, man blir så glad av den...
Skarsgård är jäkligt himla bra tycker jag. (Passar inte att svära bland pelargoner och grannverksamhet)

Favoriten var snuten på polisstationen med sin säkerhetszon! Hahahaaa!!

Jag ger den faktiskt ett högt betyg. Vet inte riktigt hur högt. Men högt.
Typ... 4,5. Av 5. Jo...


(Mamma! Jag tror att du skulle tycka den var jättebra! Lars skulle nog också gilla med han kommer måste svära lite när bögarna kramas och pussas...Hihi!)

Filmtajm

Jamenvisst nu ska vi ligga i den här tillmysta soffan

 
(Recept: Bort med dynorna, bred på ett tjockt lager täcke, strö över olika kuddar. Lägg till snuttefilt och filt om ni myser/fryser... Lägg dig på jäsning så länge du själv känner för det. Minst en halvtimma dock! Avnjuts tillsammans med någon du älskar... I mitt fall en sjuk liten trollunge! :))På den här  nya feta TVn ska vi se denna film:
(Vi saknar en kabellist som ni ser *skäms*)

Poster

Jag har mycket höga förväntningar på den här filmen...
Hoppas den lever upp till dom! :)

Elise sover nästan.... Sötnosen.


Morgon morgon

Vaknade klockan ett i natt av Elise som låg och gnydde och gnällde.
Tittade på henne och hon var ju helt klarvaken!
När jag tog av henne täcket och skulle känna på blöjan så kände jag hur het hon var..
Jessus hon höll påatt brinna upp lll gumman...
Jag tog av henne pyjamasen och blöjan och lät henne svalka sig lite...
Mer alvedon och tvingade i henne lite saft... Hon orkade inte dricka alls med jag hällde i henne från nappflaskan..
Snorsugen fick också dra ett skift där på nattkvisten. (Hon gjorde inte ens motstånd, skrek dock som vanligt!)
Svalkade av henne kuddar och la henne i sin säng igen och slog på TV, antog att hon skulle ligga vaken ett bra tag.
Men inte det.. Pigan blev trött på en gång och somnade om... Och har sovit hela natten efter det.
Jaah, idag vaknade hon klockan sex.. Men jaja..

Nu på morgonen så är hon mycket piggare igen.. Kryper runt här på lekmattan.
Hon tenderar att bara krypa morgon och kväll. Dagarna så ligger hon mest still.. SKÖNT! :)

Hon börjar kännas lite varmare igen. Ska ta temp och Alve-dona lite.

*Sniffar lite med näsan i vädret*
Bajs.

Karl jäkel!

Han har slarvat bort min temugg!
Men han påstår att han inte har gjort det. Men det har han ju! Jag hittar den inte juuuh....
Faeennn...
Nu låtsas han inte höra mig när jag tjatar om muggen.
A-ha! Jag ska söka som ett tok imorgon åsså ska jag tala om för honom vart har slarvat iväg den!
Min fina STOORA temugg... Saknar dig, Kom fram nu!

Febern har gått upp...

Ååh va trist! Patrik kom hem från jobbet och jag passade på att kila iväg och träna...
När jag kommer hem två timmar senare så har pigan blivit mycket sämre! :(
Febern har gått upp och ögonen bara rinner. Riktigt loj och slö var hon....
Lilla gumman.... :(
Så jag hällde i henne saft, alvedon och välling och sova....
Pallade upp henne ganska mycket i sängen så vi får väl se hur bra hon kan nanna inatt...

Nu ska jag ta mig en kopp te och sen kryper nog jag också ner under täcket och kollar TV.
Ska passa på att sova... Rätt va d e så kan inte lillis sova i natt så jag ska samla på mig lite sömntimmar.


Snor överallt!!!

Ja det är snor över hela mig ju! :( Hon nyser och nyser ch snor och slem bara flyger ur henne..... *Ryser*
Usch, ja, jag får se det som KBT för min fobi. GRATIS!

Broccolipajen i ugnen luktar gott och våran årsbudget är betydligt mycket bättre än jag trott! :)

Så förutom Pigans förkylning så är ju allt topp! :)

Elise har slutat krypa

Jepp. Hon ser för rolig ut.

Då ligger hon där på golvet alltså.. När hon ser en pryl hon vill ha eller en location hon bara vill ta sig till så studsar hon upp på knä. Hon är som Lucky Luke, snabbare än sin egen skugga!
Hon nästan dubbel-studsar på knäna för hon hoppar upp med sån hastighet och kraft.
Hon är som stålmannen och fantomen in ONE.
Sen så fryser hon.
Stilla som en staty står hon på händer och knän.
Hasar saaaaaaktaaaa ner med benen igen.
Åsså börjar hon hasa fram på armbågarna ist!

Haha! Jaaaah... Månne om hon tror att hon kryper?

Men alltså.. Hahahahahaaa!!!

Sitter och kollar en film med sjuklingen (hon tittar faktiskt också emellanåt, när hon inte sover... ).
I filmen så utspelar sig en ganska ofta förekommande sak i filmer.

En kille och en tjej har haft ett jättegräl.
Killen sticker hemifrån i vredesmod och tjejen blir kvar hemma.
Hon är jätteledsen och förtvivlad över att hennes käre kille dragit.
Bla bla bla... Dom är ju så kära men just nu har dom haft det lite tufft...
Så vad gör hon?
Jo! Hon ringer sin gamla kille och ber han komma över! (!?!?!?!?!)

MUHAHAHAHAAA!!!
Ja, det måste ju få hennes nuvarande kille att bli mycket mindre arg på henne.
Det måste ju styrka deras relation ordentligt!
Hahahaaa!! Varför?? Hur kan man ens ha med det i en film?
VEM gör å i verkligheten?? Om man inte är helt jäkla pantad i skallen!
*Skrattar så tårarna sprutar*

Feber

Japp, det blev inge träna, ingen husvisning eller apotek sväng för mig! (Beställt hem apoteksvaror)
Lill gumman har feber nu också.. Hon ser ganska hängig ut faktiskt.
Nu vilar hon.. Jag ska ta och diska bort berget så jag sen kan bädda i ordning en sjuksäng i TV rummet där vi bara kan mysa och vila hela dagen.
Hoppas hon snart blir bättre. Usch va hemskt det är att se dom små sjuka! :(
Jag är ju såklart hur pigg som helst, bortsett från lite känningar i halsen. Men det känns knappt..
Lill gumman....

Såhär blir det

Måste skriva ner det.
Då känns det som att jag lovat någon annan och jag har inte lika lätt för att strunta i det.
Alltså.
Elise kommer vila vid nio, halv tio tiden.
Då ska jag diska.
Efter det så ska jag göra lite frunch.
Efter det ska jag diska undan efter frunchen.
Efter det ska jag börja kolla ekonomin.
Elise eftermiddagsvila blir sen kanske i vagnen så går jag till Apoteket.

Sådär.
Måste spalta upp lite.
Man måste ha koll. Särskillt när våren är här och man måste se till att man mår bra.
När jag har koll på läget, följer mina rutiner så är jag lugn och känner mig duktig.
Då går man inte in i depp-tankar. :)
Tur att man känner sig själv! Haha! :)
Inte för att jag känt av nått, men det är den här tiden som kan vara lite knepig.
Så det är lika bra att jobba i förebyggande syfte!


Tjing!


Förkylning in da house

Fan också.... Nu är Pigan förkyld. :(
Under natten har snoret förvandlats från genomskinligt näsvatten till äckligt infekterat gult slem.. Uuuuurrrk!!
Sent igår kväll så fick vi väcka pigan och ge henne näsdroppar och köra några varv med snorsugen (Zanna, denna vill jag rekomendera till Grimm också om ni inte får ut det).

Snorsugen är verkligen effektiv. Man får rensat näsan på henne på en gång.
Men det är ju inte lika lätt att använda snorsugen nu när hon är större.
Sist vi använde den så var hon ju bara fem månader och gjorde inte lika mycket motstånd... hehe!
Men nu! My God! Vad vi fick brottas...
Känns så hemskt och hålla i henne händer och suga rent när hon SKRIKER I HÖGAN SKY och gråter och är så arg så arg..
Igår kväll vägrade hon ta vattenflaskan efteråt av mig för hon trodde att jag kom med nått nytt tortyrredskap..
:) Stackars..

Idag är det annars Ta-Tag-i-Saker-Dagen...
Jag har planerat länge på att räkna ihop alla våra fasta utgifter för ett år och starta ett räkningskonto.
Så jag tror att jag ska kolla in lite på det idag. Så man har stenkoll.
Jag måste göra det. Känner lite pngest och skam över våran nya TV.
Typiskt! Varför kan man inte njuta av den nya fina TVn?
Jävla Jantelag eller moral... Vilket som.

Nå jag kom på att bara jag gör nått positivt med vår ekonomi nu så kommer det kännas bra.
Så då är samvetet stillat. Bra.

BTW! The Diskberg är tillbaka... Ska även ta tag i det också idag.
Måste också ta mig iväg till Apoteket och köpa näsdroppar och Alvedon (om febern visar sitt tryne hos oss) till Elise.
Ska ju å träna idag också... Får se om de blir av. Beror på hur Pigan mår.

Nä nu ska jag ta och byta bajsblöja...
Och torka snor!!!! Uuuuuurk!!! *Kväljer*

Sitter fast i Grabbtalket

Bla bla bla.... MDF hylla....
Oisolerat....
Tvåglasfönster....
Takstolar..
Tumstockar, Katalysatorer och gyttjebrottande brudar....

Så fick jag på näsan minsann!

Haha! Jaa, i morse när jag skrev inlägget om "Rena golv Friska barn"
så tänkte jag i mitt stilla sinne att Elise garanterat kommer bli sjuk bara därför.
Mycket riktigt, hon började snora på eftermiddagen! Hahaha!
Där fick jag så jag teg...

Så imorgon så får vi hålla oss hemma...
Vill inte att pigan ska bli sjuk så vi missar sista Babysimmet på söndag...

Nämen hoppsan! *Snubblar till*

"Nämen ojsan!" 
Utbrister jag och Patrik i mun på varandra, när snubblar till över något som ligger och skräpar på en Expert-butik.
 Vi tittar på varann och rycker på axlarna.
En stund senare så har vi en femtiotums plasma på den berömda axeln på väg til Las 33...


Haha! Ja, kanske inte fullt så lättvindligt, men nästan.
Patrik kommer in i TV rummet.
"Hörrö, ska vi hämta en TV nu?"
(Vi har tänkt lägga undan nån månad så vi kan kila och köpa en kontant. Men även fast man har pengarna så blir det inte att man sparar dom....Tyvärr! Vi är kass på spara... Tyvärr!)
"Jaja, klä på dig..." säger jag.
Patrik tittade lite chockat på mig med vågade inte säga nånting för han var rädd att jag skulle ändra mig. hihi!

Så nu har vi värsta FET-TVn. Hehe!
Sa precis till Patrik att vi får hoppas att att Radiotjänst inte kör förbi på gatan. För TVn syns mycket tydligt..
Inte för att vi INTE betalar TVlicens såklart. Nämen visst gör vi det. Abslout. Skulle aldrig komma på tanken att vara olaglig och hålla på med sånna kriminella handlingar som att inte betala TVlicens.
Låtsades åka till Thailand för ett halvår engång för att slippa konfronteras med TV licens. Skrev en lapp på dörren som löd ungefär såhär;

Hejdå alla goisar!
Nu sticker jag till Thailand, är less på kylan!
Hoppas ni har det toppen här hemma,
ska försöka komma ihåg att meila.
Tack Göran för att du vattnar blommorna!
Vi syns i Januari!

Många Kramar //CC.

Och du! Du kan väl gissa vad som visas på min feta 50 tummare i kväll klockan 21.00?!
GREYS ANATOMY.... Missa inte! :)

Aaah... Babyproofat klart... Tror jag.

Haha! Ja, jag tror att jag fått bort allt...
Gick även an med dammsugaren och moppen och gick igenom golven noga.
Ni vet dom där skrymslerna som man inte alltid knölar in i med dammsugaren...
Som hörnet bakom byråns ben... Där tar man inte alltid så ordentligt.
Så idag tog jag RUBBET.
Anna Wahlgren skriver ju också att man ska hålla golven rena... Det hjälper att hålla barnen friska.
Det är det jag upprepar åt Patrik (Han gillar A.W) när han gnäller om att jag städar hela tiden..
:)

Nu är det rent här. Skönt!
Fast Kottes rum är kvar... För imorgon ska jag rensa min garderob och sortera ordentligt.
Så imorron kommer det bli dammigt värre där.

Farligheter jag hittat på golvet:

-Skruv
-Metkrok
-Fiskedrag
-propp (konstigt ord, ni vet dom i elskåpet...)
-Sten (olika)
-Häftklammer

Dom flesta prylarna i hallen....

Nu ska vi käka korv och makaroner/ grönsaker för mig...

Gurko är här här! :) Det var kul att han kom.. Länge sen man sett honom!
Nu ska vi sätta igång med lunchen...

Tack alla Gälka mammor (och lule-) som tipsat om babyproofing!

Jag hinner inte meeeeeed!!

Jag babyproofar i hundranittio men jag hinner inte med!!
Fasen hon kryper ju inte ens ordentligt ännu men nog fasen är hon överallt! :)
Jag har hunnit ta bort säkert trettio saker från henne som hon tagit från under bordet (medans jag rensade under bordet). Sen har hon hunnit till kablarna till datorn, till dvdn, dvd filmerna, till den stora blomman och blomjorden, till eluttaget bakom tvn, till lyktan med småstenar och ljus, hon har också lyckats kila fast sig mellan bordshyllan och soffan!!

Hur ska det bli när hon kan krypa ordentligt??!

Nä jag måste fortsätta proofa här.....
(WOW, just nu leker hon med en LEKSAK. Det har inte hänt på hela morgonen!)

Gällivare mammor!! Var hittar jag sånnadär "pluppar" att sätta i väggkontakterna här i stan?

Guten morgen alles!

Jaaa så denna dagen blev den stora Baby-Proofa-Lägenhets-Dagen, ska kombinera det med en städdag.
Så när Patrik vaknar så ska vi bära ut en massa dynor, filtar, mjukdjur och andra textilprylar på balkongen. Röja fram med dammsugaren och sedan ska vi ta undan alla farligheter för lill gumman.
Vi får väl krypa runt vi också på alla fyra och spana in lägenheten från det perspektivet.
Vi kommer nog hitta en massa farligheter....

well, nu ska jag lägga mig på golvet med en kaffekopp och locka på pigan lite! :)

HON KRYPER!!!!

JAAAAAH!!!!!
*Gör segergester i klass med Tomas Brolin och Anja Pärsson och dansar vilt så rumpan slänger hit och dit*

HON GJORDE DET!!! :D Jag satte mig framför henne helt sonika och sa Kom då! Och räckte fram händerna...
Och då stapplade hon två "hand-steg" fram och följde efter med knäna! :)
Nu ska hon få bada åsså ska vi träna lite till! :)

TJOHOOOO!!!!!

Jaha.. Jag kommer inte på någon rubrik

Hihi! :)
Ja, idag har vi varit i farten igen! :) Full rulle hela dagen..
Men först får du se en bild på hur vi gjorde med sängarna... Verkligen toppenlösning!
Patrik sa idag också "jag har funderat på detta... Detta måste vara den ultimata lösningen. Hon har sitt eget, sin egen säng. Men den dockar till våran. Precis som det alltid kommer vara med allt. Hon är sin egen person som lever sitt eget liv, men hon kommer alltid att ha nära till oss. Hon dockar hos oss. Hon är med oss, men i sitt eget... Förstår du?"
Och ja, klart jag förstod. :)
Såhär ser det ut!

Hihi! Se ni Elises huvud sticka fram där, hon låg och sov när jag fotade!

Jaha, idag har vi alltså varit på ett nästintill folktomt ÖL. Jag tror det var fem barn där..
Igår var där säkert trettio barn... Snacka kontraster! :)
Dessutom var en "fröken" bort också.. Magsjuka. OH NO! Jag satt och pratade med henne massor igår....
Jeeeesuss... Bara jag slipper kräksjukan.

Efter öppenlek så skulle vi ha promenerat till tant Rebban och fikat men hon var inte hemma tyvärr.
Så vi gick hem och terroriserade pappa ist och gjorde en gipsavgjutning av pigans hand. Bökigt värre måste jag säga. Patrik hade räknat ut problematiken i ett tidigt skede av processen.
"Tror du att mitt barn kan sätta ner handen i lera och hålla den still?!"
Svaret är NEJ. Det kan hon inte! :D Men det blev en hyffsad avgjutning iaf! :)

Efter det var det fika med Ante och Sophie med barnen på Vetehatten innan vi drog till Coop och handla.
Vi lyckades även få tag på våra favvo våtservetter på Dollar! FINALLY!! :)

Kom hem och började pyssla med Elises lekmatta som vi sagt att vi ska pynta.
Det tog ett tag men äntligen tog vi tag i det...
  

Och resultatet blev detta!


Betydligt mycket bättre än tidigare! Elise gillar att plocka lös figurerna och tugga på dom...

Jag har också hunnit med ett JOBBIGT pass på gymet.. Sophie var en liten tränings Hitler idag.
Behövdes.... Hehe!
Sådär skönt mör i kroppen är man nu...

Elise ska bada på en strax och sova på en timma..
Sen är det dags för mamma att ta en lååång dusch.
....Och ni glömmer väl inte

Ikväll klockan 21 såklart! :)

Dags att klä på

och promenera till ÖL igen! :)
Sen till Tant Rusu och Farbror Peter och käka bullar! Mums! :)

Hon hasade sig fram!

Två gånger idag! :D
Först på Öppen lek så hasade hon fram på rumpan sittandes
och nu ikväll när Ritva och Ingemar var här så hasade hon sig fram på armbågarna.
Ungefär tre centimeter förflyttade hon sig bara.. Men ändå! :)
Jag tror tyvärr inte att hon själv reagerade på att hon tog sig framåt.
Men hon tog sig framåt!


Ingen Choklad, däremot kaka..

Nä de blev aldrig nån varm choklad! :)
Ritva och Ingemar ringde och kom sedan på kaffe och hade med sig bulla, MUMS! :)

Nu sitter jag och slöar vid datorn.. Funderar på vad jag ska göra.
Känner mig ärligt talat helt knäckt. Är så trött så ögonen vill bara gå igen..
Har känt såhär i några dagar åsså frågar Ingemar mig ikväll
"Jahaa... Har du känt av Vår-tröttheten nånting?"
Jamen fasen det har jag ju! Det är ju det som pågår!
Hade tänkt se THE YES MAN idag (jo, nä jag sov ju liksom igår, Patrik hade sett trettio minuter av filmen sen kom han och lade sig! :)) men skippar nog det.
Kryper kanske till kojs bredvid min alldeles underbara, goa, mysiga och älskade lilla unge och ser på lite CSI.
Sounds like a plan....

Ska ta och tvätta av mig sminket och borsta piggarna.
Ajj,  tandköttet är inflamerat på ena sidan så jag är helt öm...
Är såklart manisk igen med mina Plackers igen då... Så det borde gå över snart! :)

Nä hörrni.... Sov gott åsså syns vi på Öppel lek imorron!


Galet sugen på...

... Varm choklad och knäckebröd! Åååh.......
Måste måste göra mig en kopp! :)

Patrik har åkt å titta på ett hus....Ja Gudars vilket hus! Extra perfekt för oss.. När Patrik är snickare! :)
Men tyvärr så vill man ju inte köpa hus i mitt i Finans krisen. Man vet ju aldrig.
Fast egentligen är det ju just nu man ska köpa. Men... Näää!

Men huset är det häftigaste huset jag någonsin sett. :)
Åååh, jag och Patrik har pratat och det hade blivit het fantastiskt! :)

Älsklings Patrik

Ja min Prins...
Så fint och så sunt...
Som han själv sagt från första början Sund Kärlek...
Älskar dig


Bjudit på Lunch

Efter ÖL promenerade vi till stan jag och pigan och gick in och handlade lite.
Det blev Ugnskorv och mos idag. "Mindre lyckat" är en Underdrift!
Stackars Rebban som blev bjuden på lunch...
Korven hade kunnat vara kvar i ugnen lite längre och kaffet efteråt smakade dåligt.
Ingen toppen bjudning med andra ord! Hehe!

ÖL idag var toppen, en massa goa barn med trevliga mammor.
Elise gladdes åt sångstunden som vanligt! :)

Vi såg ju aldrig filmen igår så det blir nog den ikväll ist.
Annars så står det ju CSI på tablån... Men vi skippar nog det. :)

Ska iväg å träna på ett tag. Tre tror jag att vi sa... :)
Känner mig trött och slut... Riktigt trött... Why??
Nånå man piggnar väl till när vi tränar! :)


Klappa händerna

Hon gjorde det! :)
Elise kunde klappa händerna till Klappa händerna sången! :D
Två gånger efter varann sjöng vi den och hon klappade händerna precis då man skulle! :)

Åååh! :) *Glad mamma*

Nu drar vi på ÖL

Öppen lek gäller nu...
Ska bara klä på tösen och tvätta mitt barr och klä på mig själv...
Så ett tag bort är det ännu! ;)
Men vi ska dit ! TJING!


Elise står på händer och fötter

Haha! Elise låg på mage på golvet och jag satt med henne och vi lekte med lite klossar.
Så reser hon sig och står på tåspetsarna och på händerna med rumpan upp i vädret! Hihi! :)
Som ett upp och ned vänt V.. Hihi! Hon såg jättelustig ut! Hon gjorde det tre gånger efter varann!
Haha!
Man lär sig något nytt varje dag....

Men Guuuud va jag bloggar idag!

Måste bara blippa in vilken röta jag just hade...

Satt här, helt gaalet sugen på nått men vet inte vad.
Satt och drömde mig in på Coop Forum,
gick mentalt fram bland hyllorna och försökte hitta vad det var jag ville ha....

Men mitt dag(kvälls)drömmande avbryts av min telefon.
Det är Patrik som ringer.
Jag är på Coop ska du ha nått?
What??! Snacka telepati! :)
Föreredde mig på det där trista ni vet, när man inte kommer
på vad det är man vill ha och får bara dra till med något som inte alls är bra.
Nått som är lika lockande som en gammal skosula.
BUT NO! Som en blixt från mejerihyllan slår det mig!
Kesella Jordgubb/Lime och en banan!! :)
Mmmmm......THE YES MANDenna blir det ikväll... Får väl se om den är nå bra.
Patrik ringde precis "Du får inte gå och lägga dig, vi ska se film!"
Jahaaa... Får se hur lång tid han tar på sig då. Jag håller ärligt talat på att somna....
Hihi!

Elises Docka

Japp! Elise har fått sin första docka idag! :)
När vi var och köpte leksaker till Elise härom veckan så tyckte Patrik att vi skulle köpa en docka till henne.
Näääh! Säger jag, hon fattar inte vad det är för något...
Men på Öppen Lek (Dit jag btw imorron, om nån av dom andra mammorna läser!) tyckte jag att hon reagerade så lustigt på en av dockorna...
Och igår i kullen så fick hon en docka att leka med och hon började "prata" med dockan massor och... Ja jag kan knappt fatta det.... hon Go-ade dockan!! :D Så häftigt!! :) Hon fattade liksom vad det var!

Så nu har hon fått en egen... Men hemma är det inte lika spännande med dockan. Hon gav den en kram och lade den åt sidan.
Klurar på vad vi ska döpa dockan till.... Hmmm...
Ska fråga Patrik. Förslag?

Är inte söndag en TV-dag??

Men är det inte så?
Söndag sitter man väl hemma på kvällen och tar det så lugnt man bara kan innan jobbet igen på måndag...
Visst då? Visst gör man det?!
Oftast så ser man ju TV alltså...
Så jag skulle vilja påstå att söndag är egentligen den ultimata TVkvällen.

Men det är den inte om man tittar på TV tablån!! :-O
Jag fattar inte, hur kan man bara ha SKIT på TVn på Söndagar??
Det enda vettiga i kväll har varit Djursjukhuset på 1:an och Vad blir det för mat på TV4+....
Och ja, jag tror inte att allt för många skulle tycka att det var bra TVprogram.

Vad ser du på Söndagar??

Babysimmat och cyklat

Jajjaa.. Idag började vi ´förmiddagen med att åka till Träsktrollet och fira lilla (stora) Felicia som fyller elva på måndag tror jag det var??! Iaf.. Vi var dit och firade henne lite innan hon och Camilla åkte til Umeå igen.... Hm!

Efter det bar det av hem och käka lite korvsoppa som vi fick med från Kullen igår, MUMS!
FIxade även Elises säng så den är inbyggd i våran nu.... Var lite bängligare än tänkt eftersom alla fyra sidor måste tydligen vara ihop monterade för att sängbotten ska hållas kvar.. Men efter lite skruvande sp löste vi biffen.
Man har ju en rätt så Handy-man.... :)

Så nu sitter jag här. Elise sover i sin "nya" säng och Patrik är hos gammelfarmor.
Babysimmet gick bra idag... Vi fick till ett jättebra dyk! :) Elise har lite svårt att förstå att stänga munnen när vi dyker så hon har oftast fått ordentliga kallsupar. Men sista dyket idag gick toppen!

Nästa vecka är det avslutning med babysimmet.... Trist... Vad ska vi då göra på söndagar??!

Nu ska jag kila ut i köket och se om mina bär har tinat som jag tog fram ur frysen....
Vad ska jag äta till dom måntro.....

Ska ta nån bild på Elises säng när hon vaknar till lite senare så får ni se!
Blev faktiskt rikigt bra. Så nu kommer hon väl lära sig krypa imorgon bara för att vi kommit på denna brilljanta lösningen för nätterna. Det vore så typiskt!

Nu har vi bestämt oss

Japp! Vi ska ta bort ena sidan på spjälsängen och dra den mot stor-sängen.

På det viset så:

-Sover Elise i sin egen säng
-Sover hon tillsammans med oss
-Jag slipper kliva upp och frysa halvt ihjäl om fötterna och trilla omkull av trötthet när det är dags att ge tutten för femtioelvte gången.
-Blir det inte lika stor omställning för pigan när det är dags att vrida tillbaka sängen. Hon har ju sovit i den hela tiden!


Jepp. Så får det bli. Vi testar så iaf.
Vore ju fantastiskt om hon kunde börja sova bättre..... Najs!

Sovit gott

I natt har vi fått sova.
Tre gånger har jag bara behövt ge henne tutten och hon somnade genast om på nytt.
Elise har sovit lugnt och stilla.. Hon har knappt rört sig!
Jaah... Jag vet inte. Ska jag låta henne sova kvar i våran säng ett tag??
Vi funderar på att ta lös ena sidan av spjälsängen och dra den intill våran säng.
Då sover hon ju bredvid oss men ändå i sin egen säng.
För nog blir det trångt och varmt i sängen...
Elise ligger och brer ut sig på min sida med sitt eget täcke och kudde.
Så jag och Patrik får trängas på hans sida med tre täcken och femton kuddar...
Sen så kan man inte ligga vänd med ansiktet mot varandra för då tycker Patrik att han andas "använd luft"! Hihi! :)

Nä nu ska jag gå och se om vi har nån go frukost här hemma.
Sen ska jag nog sticka och gratta Felicia! Ska väcka dom vid tio har jag tänkt! Hihi! Det du Camilla! :)

I eftermiddag är det babysim! Tjoo! :)


Gjorde nog en tabbe...

.. Men jag vill sova i natt.
Elise började pipa och gnälla i sängen och spottade ut tutten och tjorvade.
Jag gick in flera gånger och gav henne tutten och bäddade om henne.
Men icke... Hon låg tyst i fem minuter sen började hon igen.
Gick in igen och gav henne tuttet och klappade på henne lite.
Då tog hon tog hon sådär krampaktigt tag i min arm och vägrade släppa...
Hade redan där bestämt mig för att jag skulle lyfta över henne till våran säng...
Men när jag vänder mig om och ska bädda till min sida av sängen så hon kan lägga sig där så började hon gråta helt hysteriskt! :-O
Det är verkligen nånting ovanligt.. Sådär har hon ALDRIG gråtit. Inte ens när hon slagit sig riktigt ordentligt.
Hon gråter ju aldrig (bara låtsas gråter när hon är sur) så att hon drar igång med ett sånt gråtande får mig verkligen att reagera... Hmmm....

Kan det vara en åttamånaders ångest som kommer krypandes??
Eller är det krypandet??
Eller tänder??

Jaja, la henne i våran säng och låg där med henne i kanske.... tre minuter. Sen gick jag ut.
Inte ett pip har hörts därifrån sen dess.... Hon låg och tittade på Melodifestivalen när jag gick.. Hihi!
Ska gå och kolla vad hon gör.................. Hon låg i sängen och såg sig omkring.. Tittade på mig när jag öppnade dörren med sa inget. Har inte heller hörts nått därifrån.

Nåja, i natt får hon sova med oss men inte imorgon.
En gång ingen gång, två gånger en vana...

Men fy alltså... Visst är det jobbigt med alla barnspecialister och experter som säger tvärtemot varandra hela tiden.
Ofta så vet man ju själv ändå vad man vill göra eller vad dom känns bäst. En del saker känner man verkligen är så fel så man skulle aldrig få för sig att göra det.
Men sen finns det vissa saker som man är riktigt osäker på vad som är bäst.
Alla olika teorier och metoder låter bra.... Vilken ska man då ta?
Kanske följa den personens som man oftast gillar..... Hmmm....

Ska ta och kolla upp lite mer om Jesper Juul. Har hört en massa bra om honom men aldrig kollat upp honom ordentligt.
Gillar ju annars Anna Wahlgren. Men också Louise Hallin, och dom två kan motsäga varandra ganska ordentligt..
Å fyyy va svårt..........

Npja, hon ligger ju tyst nu. Det måste ju betyda att hon är nöjd. Hon sover nog redan.
Kanske bara en fas...... Men vad ska vi göra medans fasen pågår. Vill ju inte vänja henne vid att ligga i våran säng.

Gaaaah!!! Svårt.. Och detta gäller bara sömnen för en sjumånaders bäbis. Fatta när hon blir större och bekymren större med henne..... Haha! :)

Ringggg Ringgg.....

"...Dr. Phils office please..."

Förbereder mig på en natt utan sömn igen....

... Ja. Varför tusan har hon börjat sova så dåligt?!
Hon vaknar hela tiden.. Inte alls att hon grinar och gråter och strular länge. Nej inte alls!
Men hon vaknar och gnäller lite tills man kliver upp och ger henne tutten och vänder på henne lite. Då somnar hon om igen efter lite gnyande.
Ja, jessus det hade kunnat vara mycket värre. Men det spelar som ingen roll.
Det som är jobbigt är att jag inte får sova. Jag blir ju väckt likförbannat. Vare sig hon gråter eller inte...

WHY? Har dom sånna här perioder eller? Störande.....
Inatt har hon vaknat minimum en gång i timman.... Urk!
Man blir ganska slut.
Men som sagt. Det kunde vara mycket värre!

Blev en slalom dag! :)

Japps! Familjen vaknade till liv vid sju tiden som vanligt (efter en mycket strulig natt.... Varit många nu så man börjar känna sig sliten...) och vi låg kvar i sängen i en timma och drack kaffe/välling.
Kollade lite nyheter och slappade bara.. En såndär härlig morgon...
Då kläckte Patrik också iden om att vi även idag skulle åka slalom.
Ja va fasen tyckte vi, det gör vi! :)

Hoppade upp och gjorde oss i ordning.
Skjutsade Elise till Ritva och Ingemar som fick den äran att roa fröken idag.
Sist vi var och åkte så lånade vi Ritva och Ingemars bil.. På väg till dom säger jag till Patrik att vi knölar in skidorna i våran bil idag så vi slipper nöta på deras bil.
Men när vi närmar oss hus nummer 36 så ser vi Forden på gården med skidorna fastsurrade och klara på taket!*Underbara*
Vilket LYX!
Ingemar hade till och med tagit in mina stavar framför brasan för att torka remmarna!
Vi har barnvakt/ transport/ Skidut-låning/ Service/ restaurang/ kombinerat hos dom! :)
Så det var klart, lämna Elise och kila bara...
(Idag saknade mamma pigan faktiskt värst mycket,,,)

I backen så gick det bra, åkte med Ante, Sophie, Jack och Matti.
Träffade även Anki där... Jisses, Dundret är verkligen the place to be! :)

När vi gick in för att fika så satte sig en liten fyraårig tjej mittemot mig. Hon tittar på dom uppstoppade fåglarna i hörnet på fiket och säger till mig.
"Titta djur!"
"Mm, säger jag, det är nå fåglar... Vad är det för fågel Patrik? Nån hök eller?"
"En fiskgjuse är det...."
"Meeeeenh! Vah? FISK-gjuse när det är en FÅGEL! Konstigt va?!"
Säger jag överdrivet med ett överdrivet minspel till flickan, så som man gör med småbarn.
Hon tittar dumt på mig och säger:
"Men jah! Den ÄTER väl FISK!"
Öh??! Tror ni jag kände mig dum?! Hihi! Dom är inte korkade dom små barnen! :)Efter fikat satte vi fart i backen igen. Jo visst. wow liksom. Två åk sen frös Patrik. Han var som ett litet barn!
Så vi packade in oss i bilen och åkte till Gammelmormor i Kullen.
Där mötte vi upp Ritva Ingemar och Elise som hade promenerat från Mbgt.
I kullen bjöds det på korvsoppa och bastubad... HÄRLIGT!!

Hemkommen sen en timma typ och Patrik tog itu med Diskberget medans jag gav Elise gröt. (Ja, berget var så stort så den hade till och med fått en egen stor bokstav!)
Äntligen är disken borta.... Fyrtiofem minuter stod han och diskade så ni kan ju tänka er! Hoh!

Spagettiarmar...

Jäklarns... Jobbit att skriva till och med! Hihi! Har varit å trnat med Sophie och Slavdrivaren Ante.. Jessus amalia jag är slut.
Sen tror jag att jag har fått en stroke eller nått. Min Högersida är helt stum.
Klarar jag tio med vänsterarm så klarar jag kanske två med högern... Jag förstår inte.
Är jag så mycket svagare i högerarmen??!! Är det möjligt??!! Någon???!!

Nu ska vi iväg till Rusu och Pekka.... :)

Sen blire Pizzan! :)

Men hörrni, allvarligt.. Emma och Tobbe kanske har nån förklaring till mitt stroke-dilemma..... ???

Bestiga diskberget

Vi har det största diskberget nnågonsin i köket... :( HATAR DISK!
Vi har ju en fin diskmaskin också... Men vi har inte kopplat in den ännu. (Idioter.)
 
Jag har gått runt och städat, plockat, tvättat, dammsugit, sorterat och rensat i skrubben...
Har som hoppats på nått vis att disken ska försvinna. Men den gör inte det.... :(

Just nu undviker jag köksdelen. Jag undviker att gå in dit...
På 45 minuter måste jag å igenom där igen... Ska in och hänga tvätt i Kottes rum.
Oh-no. SKa nog försöka tvinga Patrik att diska.... Jag vill verkligen inte.

Vi har tänkt käka pizza till middag..Hmm... Gott! :) Men Ooo så onyttigt.
Men men, vi har båda längtat efter pizza nu.

Det är ganska lustigt... Vi tänker samma tankar jag och Patrik.
Jäkla ofta till och med. :) 
Det är ganska skönt... Man beghöver som inte prata så mycket onödigheter då.
Man kan prata om roligare saker ist. :)

Patrik pratade till Elise här en morgon (var det i förrgår kanske) i sängen.

"Nä Elise... Vi måste se till att mamma får samma efternamn som oss..." 

Sötis! :)


Dundret

Ja fy fasen, slalomåkandet igår gick fasen mycket bättre än väntat! :) Mina två första åk ramlade jag inte en enda gång! :)
Inte förrän vi avancerade i backarna så blev det några vurpor. :)

Gänget lurade mig in i en gaaaanska så brant backe där det var nära att jag vägrade åka. :)
Men jag tog mig ner och när spänningarna släppte så kom en liten tår också! Hahahaa!! :D
Men vi åkte upp igen och då gick det genast mycket bättre! :)

Nå här kommer bilder från våran superhärliga dag! :)

     
Ante och Felicia... Patrik hjälper mig med pjäxorna...  Haha! Här skriver jag under papret där Dundret frånsäger sig allt ansvar i mitt åkande.. Hihi! 

Väntandet i liftkön blev ganska långt så vi passade på att ta lite FÖRE bilder.. :)
   

I liften kan man få lite bilder också.. :)
Jag och Camilla fokuserar hårt så att vi inte ska missa liften.
Patrik och Andreas tar Snyggo-bilder i liften. ;)
Vi skrattade ordentligt år Guldtand och Snusläpps bilden.
Dom ser ut som ena riktiga Hillbillys! :)
 

Väl uppe i barnbacken började mitt åkande. Här ser ni några av mina första inte alltför graciösa svängar! :)
   

Men efter två åk i barnbacken åkte vi till toppen och åkte soldalssvängen. :)
Där uppe tog vi några riktigt fina bilder! :)
   

Det var också under detta åk jag drog lite ofrivilligt OFF-PIST. ;)
En unge åkte förbi mig och skrattade åt mig!
Vah?!
"PATRIK åk ikapp ungen och dränk honom i snön!!!" Pekar vildsint på den lilla knatten.

Felicia och Andreas väntar där nere. Komigen nu! Hejjar dom...

Väl nere igen var det dags för lite fika.
Då träffade Anki och Lasse med Kidzen. Men jag tror inte att vi fick nå bilder på dom...
Näe... Hm! Trist! :(
Här är vi iaf.
  

Ut i backen igen och nu var det dags för killarna att Stajla lite för oss tjejjor! :)


  
  
 
Jaaah, det gick ju inte så jättebra hela tiden.... Hehe!
Men nångång fick dom till det! :)
Som här till exempel.


Jaaah, det var våran dag i bilder.. :)
Superkul hade vi. :)
Nästa år blir det garanterat årskort för oss i backen. Så kul!

Mardrömmar

Ja fy fasen... Drömde i natt. Sådär verkligt drömde jag. Som en film..

Jag, Patrik, syrran och Elise var hos någon (minns inte hos vem bara) då det ringer i Patriks mobil som ligger på en byrå i hallen. Jag reagerade lite grand för Patrikk hade bytt ringsignal. Jag svarade i telefonen eftersom jag stod i hallen och Patrik höll i Elise i det andra rummet. Ett okänt telefonnummer visades på displayen.
"Hallå!" Svarar jag glad i hågen.
"Eeeh, Hej...ojdå..." Hör jag en tjej i andra änden.
"Vem är det?" Frågar jag och förstår på en gång vad som pågår.
"Eeehm, jag heter Caroline.. Förlåt, jag kan inte prata med dig..." Så lägger hon på.
Samtalet avbryts och jag tittar upp. Ser att Patrik och syrran tittar förskräckta på varann. (Syrran har alltså vetat!! )

Så det kommer fram att jag och Patrik har grälat en tid tillbaka och då har hon dykt upp i samma veva och varit och kletat på honom.. Så dom har börjar fula med varandra och inlett nått sorts förhållande.

SKickade iväg syrran med Elise och tog sen itu med Patrik.

Jag var naturligtvis hysterisk och skriker gapar och slår och sparkar på honom.
 "MEN VA FAN!!! DU ÄR INTE DEN OTROGNA TYPEN, DU SKULLE JU ALDRIG VARA OTROGEN MOT MIG!! JAG VET JU DET!!! VARFÖR NÄR JAG LITAR PÅ DIG??!!!!"
Patrik rycke lite på axlarna obrydd (så otäckt olikt honom, det var så....äckligt!): "Hon dök som bara upp.."

Usch, det var så jäkla otäckt. För är det nånting jag vet så är det att Patrik aldrig skulle vara otrogen mot mig.
Så läskigt när det i drömmen kom sånnadär ångest vågor över en. Vågor som kom med insikt om att jag aldrig mer skulle kunna se eller ta i honom. Han var ju i drömmen så nonchalant och obrydd och tjatade om att jag skulle "släppa det" så vi kunde gå vidare.
Jag var galen och och ifrågasatte om han var helt jävla dum i huvudet. JAg skulle ALDRIG kunna släppa eller glömma eller fortsätta....

Fy fasen vilken hemsk dröm. Vaknade till av ELise som låg och pratade i sin säng.
Sååå skönt att vakna... Kröp in under Patriks täcke och han kramade om mig i sömnen.
PERFEKT!

Bilder från igår kommer lite senare... Ska köra lillebror till bussen på ett tag! :)

FANTASTISKT!!!!

Åhhh så roligt vi haft!! :D
Så galet kul så jag har skrattat hela dagen! Förutom en sväng när jag vaar lite rädd i backen... Hihi! :) Men guuud så kul vi haft!
Åkte två åk i barnbacken och sen drog vi igenom backe efter backe! :) Den branta delen av fjällbranten körde jag dock inte... Nänä, nån måtta får det vara! Hihi! :)

Nu har vi kommit hem efter slalomåkning hela dagen, sen middag hos Ritva där Elise varit under dagen.
Efter det drog jag och Sophie och träna.. Körde rygg å axlar.. Aaah, mina axlar är heeelt slut! :)

Hämtade sedan resten av mitt crew och åkte hem.
Nu ska jag duscha och invänta Andreas, Camilla, Felicia och Rebecka.. Vi ska ha spelkväll! :)

Imorgon sätter jag in en massa bilder från idag.. Superfina bilder har vi fått! :)

Måste kila, dotter låtsas grinar på golvet...

ingen press, ingen press alls...

Så snart bär det av till backen. Ojojoj... Snart ska jag stå på skidorna och prestera.
Patrik har naturligtvis lagt en massa press på mig..

"Jag vet att du fixar det..."
"Du hajjar sånt snabbt..."
"Jag vill inte att du ska fjanta dig och vara rädd..."
"Du fixar det. Det gör du bara..."

Usch... Vi får se hur detta går.
Vi tar foton så får ni se senare. :)

Om det nu går dåligt så blir det bilder från lasarettet eller så blir det swish-bilder på mig! :)

JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD

För att
-Jag började på värsta långa inlägget. Gick ifrån datorn. Skrev färdigt. Publicerar, och loggas ut. Whattahfu? Loggar in igen och nästan allt jag skrivit var borta.
- För att vissa är så trög.
-För att jag är jävligt sur bara.

Nu har man fått sova...

Så nu orkar jag gå igenom gårdagen.

Ja jag var så sjukt trött igår så jag orkade inte ens tänka ordet blogg.
På tal om det så disskuterade både jag och Camilla om vårat bloggande. Vi är båda i nån sorts blogg-tork period.
Inge kul alls. Jag känner mig som inte nå sugen på å blogga. Vet inte varför men det är väl så i perioder... :)
Hoppas jag kommer ur den snart...
När jag har Bloggtorka så ids jag inte sitta och tvångsskriva. Det blir bara skit av det.
Så jag ska skriva när suget faller på... :)

Iallafall..
Igår var det full upp. Jag satt verkligen inte ner nånting under hela dagen (förutom i bilen när jag var på väg nånstans).
Spaltar upp lite och avslutar med några bilder från middagsbordet..

-Vaknade och tog itu med morgonböket med tösen sen bar det av till Öppen Lek
-Halv tolv promenerade vi till stan och handlade lite mat (Hmmmm... Detta har jag väl skrivit igår redan?? Jo! Om skorna  och det ju... Åh va trög ja e...)
-Väl hemma var det matning av tösen
-Iväg och träna (Körde triceps och ben. Sophie höll på å dräpa oss med en vadövning som fick vaderna att BRINNA.)
-Kom hem och hade precis lyckats kånka upp barn och skor och grejjor med spagettiarmar och ben, när brorsans   kompisar ringer och säger att dom är i stugan och brorsan kan komma och hämta sina snowoardskor. Öppnar dörren  till lägenheten och inser att brorsan inte är hemma. Han hade stuckit på stan en sväng.
-Bär ner barnet (som tydligen gått upp femton kilo under natten) till bilen igen och åker och hämtar bror på stan.
-Håller andan som vanligt när jag kör upp på Dundret. Livrädd för att jag ska råka köra eller kana ner för kanten.
-Umgås och surrar lite i stugan med Töreborna till Elise vaknar i bilen. (Nä ja sitter inte ens ner här heller. Står upp hela tiden med jackan på.... :))
-Hemfärd igen. Lillebror blev kvar.
-Kommer hem och matar fröken igen.... Ringer Anderas och ordnar skjuts åt Lillebror.
-Lägger Elise och vila
-Börjar förbereda maten.
-Camilla ringer på dörren. (Jag ÖVERLYCKLIG för jag visste inte att hon kommit upp ännu!)
-Sen trillar det in lite mer besök. (Ritva och Ingemar kom, sen kom Patrik hem. Sen kom Andreas och Lillebror med Fine   Mario.)
-Matlagningen kom igång på allvar. (Jag lyckades doppa handen i Paltgrytan. Ajajjajajajajaa....)
-Efter maten var klockan JÄTTEMYCKET och det var dags för Elise att sova. Löper iväg med Elise under armen, på med Jamas och i med välling.. Som hon tjorvade med och ville som inte ha.. Skumt.
-Plockade undan i köket och sköljde av all disk.
-I tvrummet sågs Den Rätte för Rosing.. Vilket idiot program.
-21.00 DESPERATE HOUSEWIVES!!! :) (Fast  var det inte ett lite konstigt avsnitt?? Inte helt bra tyckte jag... )

Ja. during Desperate så kröp jag till Kojs. Såg klart i sovrummet och somnade direkt efterpåt.
Fyy så trött jag var...

Idag är det STRÅLANDE SOL och jättehärligt ute.
Ska köra upp lillebror på Dundret och sen ska jag och Elise ta en låååååång promenad. :)
Super härligt! 

 Elise overall in acion! Superfin! :)
   


Snälla näeee... Inte nu...

Aaah, nä vettni. Jag orkar inte.
Hörs imorron ist. Har inte suttit ner en sekund idag....
Imorgon.... *Gnuggar sömnigt ögonen*

Matt rea på stan

Jojust! :)
När jag promenixade genom stan såg jag att det var rea på matt-affären. Kilade in och kollade...
Såg en matta som var såååå fin!
OOH! DEN VILL JAG HA!!

Kollade sedan in prislappen...
Trots reapris så kostade den jäkeln femtusen.

Hah! Nähä.. Ingen matta för mig!Såg inte alls ut såhär... Men en liknande Persisk matta var det! :)

Hemma en sväng...

Jepps! Idag är ännu en såndär dag med MASSOR på agendan! :)

Varit uppe med tuppen som vanligt och sen bar det av till Öppen Lek. 
Det var superskönt ute så promenaden dit förlängde jag lite grand. Tog en omväg så vi fick vara ute lite längre..
Pigan passade på att sova i vagen.
Bra! Då var hon pigg och alert väl på plats.

Idag var hon superglad för att få vara på Öppen lek med dom andra barnen.. Sångstunden var som vanligt höjdpunkten! :)

Efter det så promenerade vi till stan (pigus sov som vanligt i vagnen).
Jag var såhär nära *visar en halv centimeter mellan tummen och pekfingret*  på att göra värsta fyndet!
Ett par Blend stövlar för 150 spänn!
Men den där halva centimetern (som egentligen var en hel storlek) gjorde skorna för stora.... Surt!

In på arcaden och handla lite och sedan hem.
Käkat lunch med Lillebror som precis vaknat när vi kom.

Har gjort middagsplaner också med Felicia och Andreas. Det blir blodpalt här hemma ikväll...

Men nu ska jag ta och byta om åsså ska jag å Elise till gymet med Sophie...
Lilebror skulle nog å irra på stan... Får väl söka reda på honom senare! Hihi!

Tjing! :)

Glöm inte ikväll!

Ja ni glömmer väl inte Hemmafruarna ikväll!! :)
Härligt med alla dessa säsongsstarter! :)
21.00 på Femman såklart! :)

MEN KRYYYP DÅ!

Ja alltså nu har jag in två dagar stirrat på ELise i smyg när hon ligger på golvet.
Nu är det så så såååå nära! Hon kan nu från sittande som lägga sig ner och vrida sig lite hur som helst, sträcka sig efter en leksak och sen sätta sig upp igen...
Och i själva "krypet" så drar hon in benen under sig och ska precis till att flytta armarna så lägger hon sig istället... Aaarhg!
Kom igen nu gumman!

Nu ska vi ta och klä på oss och göra oss i ordning (lite tyst eftersom morbror ligger och sover) och kila iväg på öppen lek!
Känns som att det är evigheter sen vi varit där! :) Det ska bli roligt! :)
Skulle ha tränat på morgonen men det blev flyttat till eftermiddagen istället..

Kilar vidare... adios.

Sisådär..

Sitter och inväntar Lillebror. Eller jag ska och hämta honom vid kontrollplatsen vid Aitik...
Kul kul! :) Han ska och åka snowboard imorgon på Dundret. Det är tydligen ett helt gäng Törebor som är här och åker.

Sitter och väntar på att maten ska smälta.................................

.....Ett bra tag senare.
Joo. När jag skrev förra inägget så insåg jag att "ojdå, på en kvart ska jag vara i Aitik!"
Innan det skulle jag också hinna tanka! Haha! Det blev lite brådis.. :)

Nu är vi hemma hela högen och Elise har gått och sova.

Jag rullade köttbular till middag för att se om jag kom ihåg vad Andreas lärde mig. :) Det gjorde jag nog för dom blev goda.. :)

Nu har jag tänkt hoppa i duschen och sen är det ju CSI ikväll.

Usch, känner mig inte alls bloggig så jag slutar nu! :)

Elise nya Grej

Hihi! Jag kunde inte bestämma mig för en bild! Så jag sätter in alla...
Fasen jag skrattar så jag gråter när hon håller på och fnyser! :)

   

Trafik och sprucket hus

Ja i ntt har då jag halvt frusit ihjäl. Fasen vårat sovrum är så kallt så man har frostskador när man vaknar på morgonen! Huu... RIngde Patrik i morse och frågade om det går att tilläggsisolera balkongsdörren.
Men då säger han (precis det jag misstänkt) att det nog är fasadsprickan på huset som späkar och inte balkongsdörren.
Huset har en stoooor spricka i fasaden just genom vårat sovrum och TVrum.
Mest troligt så är det där draget kommer ifrån... Huuh!
Patrik berättade att när jag varit i Töre och han legat i sovrummet så hade det dundrat i väggen. PANG bara.
Hujj! En vacker dag trillar vi väl ner.. Smack i backen bara.
Ska nog ta och ringa Top Bostäder och be dom kolla in sprickan.
I kottes rum har väggen spruckit också.. Och det måste hänt nångång under det senaste året eftersom den nya tapeten är trasig.

ÅH! Jaaah!! Jag lyckades precis fota Elise när hon gör sin nya grej! Hon rynkar ihop näsan och munnen och fräser med näsan in och ut... Hihhiiii!!! Hon är sååå söt! :)

Galet mycket trafik utanför huset. Det är ju Toni Alldèns rättegångsstart idag.
Den håller ju till en bit nerför gatan bara så här är det trafik...

Nu ska jag ta och dra på mig lite kläder åsså blir det å träna...

Halv åtta hos mig...

...kryper man till Kojs..
Jo det är sant. Jag är heeeelt slut och ska hoppa i säng och se TV. Förhoppningsvis somna snart. :)
Fatta va många timmars sömn jag kommer få. (Förhoppningsvis.)

*Kastar mig i soffan med en kopp te* (Ställde koppen på bordet först!)

Ååååh så skööönt. Jag är så trött så huvudet bara dunkar..
Så jäkla skönt att bara sitta å göra inget.
Har babysimmat, vilket gick jättebra.
Hämtat Elise overall från OK, SUPERFIN!
Käkat lite och sen cyklat..
Patrik och Elise sover båda två. Patrik nannar här på soffan...

Ååh, vettni jag är så himla trött, Orkar inte ksriva (←Orkar inte ens rätta stavfelet. :)

Kastar in lite bilder imorgon efter att jag varit å tränat. Jag och S drar och rycker och sliter kring tio imorron.


...

...Haha! Ja det vore ju just nått! *Suckar och skakar på huvudet*
Är det inte det ena (den ena) så är det de andra (den andra).

Haha! Ja herregud.... Välkommen välkommen!


Hemma och packar om väskan

Hemkommen för snart två timmar sen.
Elise sov (skönt) heeela vägen hem! :) Vaknade vid Nunis.. Bättre tajming hade hon inte kunnat ha!
Har matat barnet, kollat lite Lets Dance repris och packat upp alla grejjorna.

Nu ska jag packa en ny väska och invänta Babysimmet! :)

Hemfärd idag

Jajaa... nu har vi vaknat. Elise har sovit hela natten utan en enda nappinsättning! :) WOW!
Sååå skönt! :) Men då har hon vaknat klockan sex i morse ist... Men det gör inget. Jag har fått sova... Mmmm..
Tösen fick bada i diskhon igår kväll och busa lite. Så jag antar att det är därför hon sovit så gott! :)
(Bilder imorgon...)

Just nu sitter Elise och ser vasaloppet i TV rummet med mommo.
Jag sitter och bälgar i mig kaffe. Man blir seg att att få sova utan avbrott.
Patrik ringde iofs och väckte mig men det var redan vid halv elva tiden. Somnade till nån film på tvn. 
Har ingen aning om vad han ringde och surrade om... Minns faktiskt inte alls. vad det var.. Hmm..

Träffade brorsans tjej igår. Toooook sööööt!! :) Jättegullig tjej.  Hon heter Cassandra. Samma som mammas och Lars hund. Hihihiii!!

En annan som var himla söt var Boiboi... Åååh! Så liten han var.. :) Mojjan och Burra hade ju gofika som vanligt. Om jag tyckte att jag var bullmamma så är der ingenting mot Mojjan. Hon är världens bästa bagare. Hon och hennes mamma.

Nu ska jag ta och slänga mig i duschen och börja packa ihop våra prylar. Dom ligger över hela huset utspridda. Ska bli spännande att se vad vi glömmer denna gången. Varenda gång jag åker hem härifrån så glömmer jag nått.
Sist var det ju mina täckbyxor. Som jag inte skulle ta tillbaka för jag skulle köpa nya.
Men men... Nu har jag dom igen. Hah! Jaa.. Man prioriterar bort sig själv när man blir mamma.

Nå hopp i duschen jag lider av Flottig-lugg symptom. Det VÄRSTA som finns.
(Händer att jag kastar luggen i handfatet och kletar med schampo bara när man är in och kissar. För ser den flottig ut MÅSTE jag tvätta den... )

*Springer redan upp för trappen med schampo i handen*

RSS 2.0