Fisk i ugn

1 Purjolök
100g Färska champinjoner (Dom hackade jag VÄLDIGT fint så att Patrik inte ska märka dom .. Haha!)
1msk smör
1/2 Citron
1 dl vatten
3 tsk dill
3 tsk dragon
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 dl creme fraiche
2 dl riven ost
400 g Hoki/Sej eller någon annan "blockfisk" (Men visst undviker vi torsken i dess tider va? Bra!)

Skär purjon i stavar och bryn i smör med champinjonerna. Lägg i en ugnsfastform. På lök och svampbädden lägger du fiskblocket (kan inte vara för noga med att säga att blocket ska tydligen vara tinad;)). Pressa saften ur citronen och häll på vattnet. Strö över alla kryddorna. Bred på cremefraichen på blocket och sprinkla (ville inte använda ordet "strö" igen... Hihi!) på osten.
Släng in i mitten av ugnen i 20-25 minuter. RIKTIGT MUMSIGT!

Jo, trots mitt missöde med fisken så blev det riktigt gott! :) Jag käkade ju med bara haricot verts och sparris till men bäst är det såklart med pressad potatis med en klick smöööör och gröna ärtor. Jummy!

Kommentarer
Postat av: M i m m i s | D e s i g n

Det ser gott ut! :)

2009-03-16 @ 21:37:03
URL: http://mimmisdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0