Hesuss! (<--Jesus på spanska!)

Ja (hesuss) vad jag har ränt runt nu!
Varit på fk och hämtat blankett. Till Patriks jobb och fått den underskriven. Till banken och satt in pengar. Tillbaka till fk och lämna in blanketten....

Men innan jag for så tog jag med soporna i bilen och skulle slänga dom i sophuset. Väl i bilen så tog jag lös hemnyckeln från knippen så jag skulle slippa stänga av bilen när jag skulle kasta soporna. Kastade soporna och satte nyckeln i bilen. Efter hela ranten rundan så somnade Elise i bilen och jag bar den utslagna flickan i famnen från bilen och in i trappen. Det stormar och blåser så kallt så jag kände hur hon drog ihop sig lite i famen för det blidde ju så kallt.
Bär upp tösen och ska precis till å ta fram nyckelknippan då jag kommer på att jag inte satte tillbaka hemnyckeln.
Aaargh! Och suuuuuuuck! :(
Ner igen med damen i famnen, hon rycker till när vi kliver ut i stormen igen. Till bilen, låsa upp, knöla in sig med Elise i famnen så jag kommer åt nyckeln, såg stalljackan så jag lägger den över damen, ut igen, upp för trappen. Igen, låsa upp och bära Elise till sängen. Jag släppte stalljackan på hallgolvet men när jag lägger Elise i sängen så ser jag miljarder hästhår som landar fin på hennes lakan. Faaaaaan!!!

Detta är INGEN bra dag.

Sen skulle jag ju egentligen varit på Coop och storhandlat nu men jag glömde ju inköpslistan hemma. Hmrf!

Nåå vi får sticka efter lunch ist!

Kommentarer
Postat av: tess trött tokig morsa/Bröllopsbloggen

andas säger ja bara



www.brollopsbloggen.webblogg.se

2009-05-28 @ 21:42:27
URL: http://misstessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0