Måndag

Japp. Morgon och vi är igång med morgonbestyren. Elise är piggelin här hemma. Igårkväll hade hon feber och snorade men det är som bortblåst idag så vi går nog en sväng till dagmamman iaf.. Lil'O skulle vara där idag å det vill vi ju inte missa! :) Dom dagarna Elise tidigare varit har det bara varit ett barn där. Hihi! Sköööönt med lite barn!

Vi försökte oss på det där sexandet igår igen. Hahahaahaa!!! Jag läste precis i dagarna en känd mammablogg som beskrev sexet när man har småbarn. Å jag säger det jag skrattade så jag höll på å pinka ner mig... Fasen va kul. Minns tyvärr inte vem det var... Det var Nicole som hade länkat. (Nicole om du läser detta kan du väl kanske skriva in länken i en kommentar e du gölli?!! :))
Ja jisses alltså... Så fort man börjar ha jobbat upp lite hetta så är det som att Elise har en liten radar i sig som märker av omgivningen hela tiden..

"Beeep Beeep Beeep!!! RED ALERT!!! Någons sinnerstämming har förändrats!! På med grinandet nu... Vi upprepar: På med grinandet nu."

Åsså hörs det från barnvakten: BUÄÄÄÄÄUUU!!
Suck. Hold your thought! Åsså sprintar man till hennes rum och ska försöka lugna henne å få henne å somna om. Men man är ju stressad när man ska natta henne igen och man försöker skynda henne till å somna. Å det märker ju hon på en gång...
Med ett kisande öga tittar hon misstänksamt upp på en... "Det är nått i görningen.. Vad håller du på med egentligen... Bäst å kliva upp å kolla!" Kan man läsa i hennes blick å ja. Då brukar det vara klart liksom. Då blidde det inge mer.
Men igår got we lucky i dubbel benmärkelse, Elise somnade om helt själv. Det kom bara ett BUÄÄÄUUU! genom barnvakten åsså somnade hon om helt själv. Hennes radar eller pejling eller vad det är var väl lite off i och med febern.

Hon är cool idag, hon har haft på sig sin döskalle jamas som hon fick av Nina å Akke... Länge sen ni var över igen btw. Kom på kaffe! ;)

Nä, nu ska vi dra igång denna måndag på allvar.


Kommentarer
Postat av: Anni

Haha, sex ja, tur du förde det på tal för jag hade nästan glömt att det fanns! Förspel nu för tiden innebär att smyga sig in under den andres täcke, sen pang på och efterspelet består av en bit papper och rätandet av lakan!=o) Men det är ju kul när man väl får till det!=o)

2009-09-21 @ 20:07:53
URL: http://annia.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0